Tarih: 19.03.2019 13:19

T.C.G. YILDIRIM GEMİSİNİ ZİYARET ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Minik öğrenciler 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümünde

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü münasebetiyle Değirmendere Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri öğretmenleri nezaketinde Gölcük Donanma Komutanlığına bağlı T.C.G. Yıldırım gemisini ziyaret ettiler ve seyire çıktılar.

Seyire katıldılar

Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri Okul Müdürü Derya Öztürk Kula, öğretmenleri Tülay Özak, Neslihan Ergül ve Ali Özkurt eşliğinde18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programlar kapsamında Gölcük Donanma Komutanlığına bağlı T.C.G Yıldırım gemisini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler diğer konuklar ile birlikte seyire katıldılar. Seyir sırasında minik öğrenciler hem seyir yapmanın ne demek olduğunu öğrenirken hem de savaş gemisi hakkında bilgiler aldılar ve asker ağabeyleri ile unutulmaz bir gün geçirdiler.

Minik öğrenciler yaşayarak, görerek öğrenmeye çalıştılar

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Yaşar Özkurt, “ Kurumumuz olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek amacıyla çalışmaktayız. Bu bağlamda da Cumhuriyet tarihimizin en büyük zaferlerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü münasebetiyle öğrencilerimize farklı bir etkinlik yapmayı planladık.  18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anma ve öğrencilerimize  anlatabilme programı kapsamında T.C.G Yıldırım Gemisinde düzenlenen törene ve seyire katıldık. Öğrencilerimize gezide Okul müdürümüz Derya Öztürk Kula, Öğretmenlerimiz Tülay Özak, Neslihan Ergül ve Ali Özkurt  eşlik etti.  Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile öğrencilerimiz hem seyir yapmanın ne demek olduğunu hem de savaş gemisine binip günün anlam ve önemine uygun olarak yaşayarak, görerek öğrenmeye çalıştılar” dedi.

İsim: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —