Tarih: 28.05.2021 07:48

T.C. KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Facebook Twitter Linked-in

Mülkiyeti Kütahya Belediyesi’ne ait taşınmazların kira karşılığı yapım ile işletme hakkı verilecektir

Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak ihalelere, katılacaklar ilanın aslında istenen belgeleri eksiksiz olarak ihale günü en geç saat 12.30’ a kadar Yazı İşleri Müdürlüğü Encümen Kalem Şefliğine ulaşmış olmak şartıyla teslim edeceklerdir. İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37, 38, 39 ve 40’ıncı maddelerde yazılı olan hususlar dâhilinde yapılacaktır.
Daha fazla bilgi almak ve şartnamelerini görmek isteyenlerin, mesai gün ve saatlerinde Kütahya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Gayrimenkul İhale Birimi’ne (Belediye Hizmet Binası Kat:2) müracaatları ilan olunur.Mülkiyetleri Kütahya Belediyesine ait olan olan ( Ekte belirtilen ilanın aslında bulunan listede 1,2 Numaralı Taşınmazlar) vasıfları, muhammen bedelleri ve geçici/ek özel teminat bedelleri yazılı olan taşınmazlar Kira Karşılığı Yapım modeli ile yapımı ve 15 yıl işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ile ihaleye konulmuştur.2. Mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na, kullanım hakkı T.C. Kütahya Belediyesine ait olan (Listede 3 Numaralı Taşınmaz) ekte vasıfları, muhammen bedeli ve geçici/ek özel teminat bedeli yazılı olan taşınmaz Kira Karşılığı Yapım modeli ile yapımı ve 15 yıl işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ile ihaleye konulmuştur.

AYRINTILI BİLGİ İhttps://www.ilan.gov.tr/ilan/792081/ihale-duyurulari/kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi/mulkiyeti-kutahya-belediyesine-ait-tasinmazlarin-kira-karsiligi-yapim-ile-isletme-hakki-verilecektirÇİN TIKLAYINIZ:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —