Tarih: 08.04.2021 09:34

TAEKWONDOCULARDAN İZMİT BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

İlimizin Taekwondo sporundaki öncü isimleri, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’yı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Spor kulüplerine ve sporculara verdiği destekle ön plana çıkan İzmit Belediyesi’ne teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Taekwondo Kocaeli İl Temsilcisi ve Kocaeli Salon Sporları Kulübü Başkanı Kadir Öztürk, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı da olan Kocaeli Olimpik Kulübü Başkanı Erdoğan Göçer ile Taekwondo Kocaeli Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Kocaeli Spor Adamları Kulübü Başkanı Alaettin Çiftçioğlu’ndan oluşan heyet, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’yı makamında ziyaret etti.

Hürriyet’e Teşekkür

Uzun süredir devam eden Covid-19 pandemisinin Taekwondo sporu üzerine etkileri ve gerçekleştirilen faaliyetlerin konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyaretin son bölümünde heyet,  Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa nezdinde sporcuya verdiği önem ve destekle ön plana çıkan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e tüm salon sporları kulüpleri adına teşekkür etti. Mithat Ağa da ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek, İzmit Belediyesinin kapılarının tüm spor kulüplerine her zaman açık olduğunu ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —