Tarih: 16.06.2021 18:13

Takla attığı arabadan kendi imkanlarıyla çıkıp kaçtı

Facebook Twitter Linked-in

Takla attığı arabadan kendi imkanlarıyla çıkıp kaçtı

Değirmendere 100. Yıl Durağı’nın hemen bitiminde bulunan yan yolda takla atarak sürüklenen araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücü kaçtı.

Aracı bırakıp kayıplara karıştı

İlçemize bağlı Değirmendere 100. Yıl durağının hemen bitiminde Toksoylu Sitesi’nin girişinde bulunan yan yola takla atarak sürüklenen aracın sürücüsü kendi imkanları ile çıktığı aracı bırakıp kayıplara karıştı.

Kazayı yapan sürücü aranıyor

Kaza edinilen bilgi ve iddialara göre Değirmendere D-130 Karayolu üzerinde Gölcük’ten Karamürsel istikametine gitmekte olan 06 BTB 867 plakalı araç Şehit Pilot Deniz Akdeniz üst geçidinin alt kısmında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ters şekilde 100. Yıl durağının hemen alt kısmında ki yan yola takla atarak sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu derhal 112 Sağlık Ekiplerine ve polise haber verdi.  Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri ve Polis Ekipleri arabanın içinde sürücünün olmadığını gördü. Görgü tanıkları kazanın hemen  ardından genç bir çocuğun arabanın içinden kendi imkanları ile çıkıp kaçtığını ifade ettiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olmadığı için olay yerinden ayrılırken, Polis ekipleri kazayı yapan genci arama çalışması başlattılar.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —