TALUS, “DELEGE LİSTELERİNDE KADIN VE GENÇLERE AĞIRLIK VERDİK”
Ak Parti Başiskele İlçe 4.Olağan Kongre delege çalışmaları Parti tüzüğü çerçevesinde büyük titizlikle gerçekleştirildi. İlçe başkanı Şahin Talus başkanlığındaki Komisyon 37 mahallede 426 delege için çalışmaları tamamladı.
DELEGE LİSTELERİ İL KOMİSYONUNA SUNULDU
Genel merkez tarafından belirlenen kriterler kapsamında, mahalle başkanları delege listelerini belirleyip geçen hafta içinde ilçe komisyonuna sundu. İlçe komisyonu tarafından onaylanan delege listeleri, bugün de, İl Başkan yardımcıları Mehmet Uzunoğlu, Mustafa Kocaman, Ahmet Berberoğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Samet Taşdelen, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın bulunduğu il yönetim komisyonuna sunuldu. Başiskele İlçe Yöneticilerinin, Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve mahalle başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda delege listeleri tamamlanmış oldu.
TALUS, “TİTİZ ÇALIŞTIK”
İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, “Delege listeleri hazırlanırken çok titiz davrandık. İlçe Yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlarımızla birlikte çok adil bir liste hazırladık. Genel Merkez’in gönderdiği kriterlere göre listelerimizi belirledik. 426 delegenin 26 ‘sı zaten doğal delegedir. Geri kalan 400 delegenin de 64’ü kadın 53’ü gençlerden oluşmaktadır. Ak Parti Başiskele olarak kadınlara ve gençlere verdiğimiz değeri delege listelerinde de yansıttık. 25 Temmuz’da da delege seçimlerimiz olacak. 4. Olağan kongre sürecimiz için elbirliği ile tüm teşkilat olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,04
-
EURO
51,14% 0,28
-
GRAM ALTIN
7098,94% -0,19
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



