Tarih: 26.10.2020 12:00

Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere’de açıldı KISA SÜREDE BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere’de açıldı

KISA SÜREDE BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Geçtiğimiz aylarda Değirmendere Sahilinde hizmet vermeye başlayan Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi kısa sürede büyük beğeni aldı.

Farklı lezzetler de sunuyor

Değirmendere Merkez Mahallesi Muhammer Aksoy Caddesi No: 68/1 adresinde Gölcük’te uzun yıllardır İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan Serkan Çelik tarafından hizmet vermeye başlayan Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi kısa sürede büyük beğeni aldı. Tarihi Ortaköy Kumpircisi farkı ile hizmet veren mekanda kumpir ve waffle’nın yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler, aperatif yiyecekler, tatlı çeşitleri, dondurma gibi farklı lezzetler de sunuluyor. Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi kumpirde farklı lezzetler arayanlar için füme etli, pastırmalı, ton balıklı, dönerli kumpir çeşitleri ile de hizmet veriyor.

Sabah 09:00 ile gece 02:00 saatleri arası hizmet veriyor

Genç işletmeci Serkan Çelik Değirmendere’ye böyle bir mekanı kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, “ Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubemiz yaklaşık iki ay önce hizmet vermeye başladı ve ilk günden beri çok güzel bir ilgi ile karşılandık.  Değirmendereliler yeni mekanımızı oldukça beğendiler. Özellikle kumpirimiz oldukça beğeni aldı. İşletmemiz sabah 09:00 ile gece 02:00 saatleri arası hizmet vermekte olup ev ve iş yerlerine paket servisimi mevcuttur. Ev ve iş yerlerine sipariş vermek isteyen müşterilerimiz yemek sepeti üzerinden sipariş verebilecekleri gibi 0 535 227 58 00 ve 0 262 412 87 29 No’lu numaradan da sipariş verebilirler.  Tarihi Ortaköy Kumpircisi olarak Kumpir ve waffle’nin yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler, aperatif yiyecekler, tatlı ve dondurma çeşitlerimiz bulunmakta. Çok yakında serpme köy kahvaltısı, menemen, muhlama hizmetimizde başlayacağını ayrıca belirtmek istiyorum. Sıcak bir aile ortamında hizmet vermekte olduğumuz mekanımıza tüm Gölcük ve Değirmendere halkını bekliyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —