Tarih: 31.07.2020 07:37

TARİHİ ORTAKÖY KUMPİRCİSİ DEĞİRMENDERE’DE AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

TARİHİ ORTAKÖY KUMPİRCİSİ DEĞİRMENDERE’DE  AÇILIYOR

Değirmendere’nin en gözde mekanlarından biri olacak olan Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi Kurban Bayramı sonrası Değirmendere Sahili’nde hizmet vermeye hazırlanıyor.

Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Gölcük’te uzun yıllardır İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan Serkan Çelik’in işletmeciliğini yapacağı Tarihi Ortaköy Kumpircisi Merkez Mahallesi Muhammer Aksoy Caddesi No: 68/1 adresinde hizmet verecek. Tarihi Ortaköy Kumpircisi farkı ile hizmet verecek olan mekanda kumpir ve waffle’nın yanı sıra serpme köy kahvaltısı, sıcak ve soğuk içecekler, aperatif, tatlı çeşitleri, dondurma gibi farklı lezzetler de sunulacak.  

Farklı lezzetleri ile hizmet verecek

Genç işletmeci Serkan Çelik Değirmendere’ye böyle bir mekanı kazandıracakları için mutlu olduğunu ifade ederek, “ Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurban Bayramı sonrası Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubemizde hizmet vermeye başlayacağız. Tarihi Ortaköy Kumpircimizde kumpir ve waffle’nın yanı sıra serpme köy kahvaltısı, menemen, muhlama, sıcak ve soğuk içecekler, aperatif yiyecekler, tatlı ve dondurma çeşitlerimiz olacak. Sıcak bir aile ortamında hizmet verecek olan mekanımıza tüm Gölcük ve Değirmendere halkını bekliyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —