Tarih: 31.08.2021 14:23

Tarihi Ortaköy Kumpircisi farkını ortaya koydu 30 AĞUSTOS’U BÖYLE KUTLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

 Tarihi Ortaköy Kumpircisi farkını ortaya koydu

30 AĞUSTOS’U BÖYLE KUTLADILAR

Geçtiğimiz yıl Değirmendere Merkez Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi No: 68/1 adresinde Gölcük’te uzun yıllardır İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan Serkan Çelik tarafından hizmet vermeye başlayan Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi kısa sürede büyük beğeni aldı. Dün kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Değirmenderelilerin en çok tercih ettiği adres Tarihi Ortaköy Kumpircisi oldu.

Serinletici lezzet buzlaş Gölcük’te ilk Ortaköy Kumpirci’sinde

Gölcük’te uzun yıllardır İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan Serkan Çelik tarafından geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede büyük beğeni alan Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi sunmuş olduğu farklı lezzetler ile yoğun ilgi görüyor. Eşsiz körfez manzarası ile konuklarını ağırlayan ve Tarihi Ortaköy Kumpircisi farkı ile hizmet veren mekanda kumpir ve waffle’nın yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler, dondurma ve Gölcük’te bir ilk olan serinletici lezzet buzlaş gibi farklı lezzetler de sunuluyor. Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubesi kumpirde farklı lezzetler arayanlar için füme etli, pastırmalı, ton balıklı, dönerli kumpir çeşitleri ile de hizmet veriyor.

Sabah 09:00’dan gece 02:00’ye kadar açık

Pandemi nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ve bu dönemde özellikle kumpir ve waffle sevenleri gerek gel al gerekse paket servis şeklinde mağdur etmediklerini ifade eden Genç işletmeci Serkan Çelik yaptığı açıklamada, “Tarihi Ortaköy Kumpircisi Değirmendere Şubemizi 1 yıl önce hizmet vermeye başladık ve ilk günden beri çok güzel bir ilgi ile karşılandık. Tabi pandemi nedeniyle cafelerin kapatılması ve sadece paket servis olarak hizmet vermemiz bizleri biraz etkilese de alınan tedbirler kapsamında hizmet vermeye devam ettik. Yaz ayının başında yasakların kalkmasıyla birlikte çok güzel bir ilgi ile karşılaştık. Özellikle haftasonları gündüz ayrı akşam ayrı  çok güzel bir ilgi var. Hafta içi ise akşamları oldukça yoğun oluyoruz. Tabi görmüş olduğumuz bu ilgi bizleri memnun ediyor. Kumpir ve waffle konusunda Değirmendereliler bizleri oldukça beğendi. Bizde kendilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Kumpir konusunda tüm mezelerimiz günlük olarak hazırlanmaktadır. Yine aynı şekilde wafflemızın tüm malzemeleri özenle hazırlanmaktadır. İşletmemiz sabah 09:00 ile gece 02:00 saatleri arası hizmet vermekte olup ev ve iş yerlerine paket servisimi mevcuttur. Ev ve iş yerlerine sipariş vermek isteyen müşterilerimiz 0 535 227 58 00 ve 0 262 412 87 29 No’lu numaradan sipariş verebilirler.  Sıcak bir aile ortamında hizmet vermekte olduğumuz mekanımıza tüm Gölcük ve Değirmendere halkını bekliyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —