Tarih: 04.02.2024 13:00

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, VALİ YAVUZ’U ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Bir dizi program ve ziyaret için ilimize teşrif eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, istişarelerde bulundu. 

Valilik binası önünde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, siyasi parti il başkanları ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. 

İlimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Seddar Yavuz, ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunumunda bulunup, ziyaretlerinden duydukları onuru belirterek şükranlarını arz etti. 

Kocaeli’nin AK Parti döneminde geldiği noktaya dikkat çekti

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,Kocaeli’ye verdiği değeri dile getirerek, AK Parti döneminde Kocaeli’nin geldiği noktaya dikkat çekti. Kocaeli’nin ülkemizin Sanayi bakımından kalbi konumunda olduğunu belirten Bakan Yumaklı, Vali Seddar Yavuz’a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —