Tarih: 15.04.2021 11:25

Taşkın,’Sokak hayvanlarını bu zor süreçte yalnız bırakmayalım’

Facebook Twitter Linked-in

Taşkın,’Sokak hayvanlarını bu zor süreçte yalnız bırakmayalım’

Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu zamanlarda sokak hayvanlarına destek olmamız gerektiğini belirterek, ‘Sokaktaki dostlarımızı bu süreçte yalnız bırakmayalım’ dedi.

‘Sokağa çıkma kısıtlamalarından en çok sokaktaki dostlarımız etkileniyor’

Coronavirüs tedbirleri kapsamında hafta içi saat 19.00-05.00 saatleri arasında, hafta sonları ise Cumartesi Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma yasaklarından en çok sokaktaki dostlarımız olumsuz etkileniyor. Başkan Taşkın, bu konuya dikkat çekerek, ‘Coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarından en çok sokaktaki dostlarımız etkileniyor. Bizler bu süreçte evlerimizin ve dükkanlarımızın önüne bir tas su, bir tas mama koyarak, sokaktaki dostlarımıza destek olabiliriz. Sokak hayvanlarına vereceğimiz bu destek çocuklarımıza da güzel örnek olacaktır.

‘Bu dünya hepimiz için var’

Başkan Taşkın son olarak, “Gördüğünüz bir sokak hayvanının başını okşamak, sadece birkaç dakika onu sevmek ona verebileceğiniz en büyük ödüllerden biri. Evinize alma şansınız yoksa bir sokak hayvanını sokakta bakarak da sahiplenebilirsiniz. Bu dünya hepimiz için var ve emin olun hayvanlar birçok insandan daha sadık” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —