Tarih: 06.08.2019 14:26

Tatlıses Çiğköfte Gölcük Şubesi açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Çiğköfte alanında en çok tercih edilen isim olan Tatlıses Çiğköfte artık Gölcük’te. İşletmeciliğini Yasir Özkan’ın yapacağı Tatlıses Çiğköfte Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi hizmet binası karşısında hizmete başladı. 

İşletmeciliğini Yasir Özkan yapacak

2010 yılında Tatlıses Gıda bünyesinde kurulan ve ülke genelinde binlerce bayisi bulunan Tatlıses Çiğ Köfte artık Gölcük’te. Kurulduğu ilk andan itibaren geleneksel çiğ köfteyi yurtiçi ve yurtdışında temsil etmeyi misyon edinmiş ve bu konuda yaptığı çalışmalarla kısa sürede amacına ulaşmış olan Tatlıses Çiğköfte Gölcük Belediyesi Hizmet Binasının karşınında hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini Yasir Özkan’ın yapacağı Tatlıses Çiğköfte’nin kısa sürede büyük beğeni toplaması bekleniyor.

 “Yemediğimiz hiçbir şeyi yedirmedik, yedirmiyoruz ve yedirmeyeceğiz”

Tatlıses Çiğköfte’nin Gölcük Şube İşletmecisi Yasir Özkan yeni iş yeri hakkında yaptığı açıklamada, “ Çiğköfte konusunda ilk akla gelen isim olan Tatlıses Çiğköfte’nin Gölcük Şubesi olarak hizmet vermeye başladık. İlk günden itibaren güzel bir ilgi var. Umarız bu ilgi her geçen gün artar. Tatlıses Çiğköfte kendine özel formülü ile  büyük beğeni topluyor. Tamamen katkısız olan çiğköftemiz ile müşterilerimizin gözünde güven markası olarak anılmayı başarmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Tatlıses Çiğköfte’nin prensibinde, “Yemediğimiz hiçbir şeyi yedirmedik, yedirmiyoruz ve yedirmeyeceğiz” vardır. Bende zaten bu nedenle Tatlıses Çiğköfte’yi tercih ettim” açıklamalarında bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —