Tarih: 05.11.2019 14:01

Tavuk fiyatlarında düşüş devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Tavuk fiyatlarında düşüş devam ediyor

 İlçemizde 2008 yılından beri Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 30 adresinde Hüseyin Akın ve Şaban Meral ortaklığında hizmet veren Şölen Piliç Market Gölcük Halkından yoğun ilgi görüyor. Kış aylarını gelmesiyle tavuk fiyatlarında ciddi anlamda düşüş yaşanmaya devam ediyor.

Meral, “Tavuk fiyatlarının bu fiyatların daha da altına ineceğini düşünmüyoruz”

Yaz aylarında özelikle mangalcıların ekonomik ve lezzetli oluşu nedeniyle en çok tercih ettiği ürün olan tavuk fiyatları, kış aylarının gelemsi ve mangal sezonunu sona ermesiyle birlikte ciddi anlamda fiyatlarda düşüş meydana geldi. İlçemizde 2008 yılından beri Hüseyin Akın ve Şaban Meral ortaklığında hizmet veren Şölen Piliç Market işletmecilerinden Şaban Meral yaptığı açıklamada, “ Her sene olduğu gibi bu senede kış aylarının gelmesiyle  tavuk fiyatlarında ki düşüş devam ediyor. Şu anda satış fiyatlarımız oldukça makul ve tavuk fiyatlarının bu fiyatların daha da altına ineceğini düşünmüyoruz” dedi.

Kanat’a olan ilgi azaldı

Meral sözlerinin devamında, “Gölcük halkından açıldığımız ilk günden beri çok güzel bir ilgi görüyoruz. fiyatlarımızın da makul olmasından dolayı vatandaşlarımızda oldukça memnunlar. Şu anda en çok tercih edilen ürünleri sarma but  baget oluyor. Yaz aylarında oldukça fazla ilgi gören kanat ne yazık k, kış aylarında o kadar ilgi görmüyor” dedi.

Şölen Piliç Market’te tavuk fiyatları;

But 11.90 lira, kanat 17.90 lira, sarma but 15.90 lira, kelebek 18.50 lira, fleto 21.50 lira, bütün 10.90 lira, çorbalık 3.00 baget 13.90 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —