Tarih: 21.09.2022 14:46

Taziye dönüşü geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Taziye dönüşü geçirdiği kazada hayatını kaybetti

İpekyolu Mahallesi, Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Uğur Yazıcı Hayatını kaybederken arkadaşı Erdi Öner yaralandı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Edinilen bilgi ve iddialara göre,  arkadaşlarının ölen babası için cenaze evine taziyeye giden Uğur Yazıcı ve Erdi Öner’in içinde bulunduğu araca dönüş yolunda R.Ç. idaresindeki araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan gençleri görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Uğur Yazıcı ile arkadaşı Erdi Öner olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gençlerden Uğur Yazıcı (33) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Önce kaçtı, sonra teslim oldu

Meydana gelen kazanın ardından olay yerinden ayrılan sürücü R.Ç. daha sonra polis Merkezine giderek teslim olurken kazaya karışan araç R.Ç.’nin evinin bahçesinde incelemelerde bulunurken görgü tanıkları kazaya karışan R.Ç.’nin hızlı olduğunu ve bölgede kasis olması gerektiğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —