Tarih: 31.07.2021 08:35

Taziye kabul yeri ve çevre düzenleme işleri yaptırılacaktır

Facebook Twitter Linked-in

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Basın İlan Kurumu ilan potalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı Taziye Kabul Yeri Ve Çevre Düzenlemesi Yapılması İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Niteliği, Türü ve Miktarı: 15*20*70 SANTİMETRE EBATLARINDA HER RENK BAZALT KAPLAMALI GEÇMELİ BÖRDÜR TAŞI İLE YAYA YOLU YAPILMASI İŞİ,8 SANTİMETRE HER RENKTE PRES BETON PLAK KUMLU BAZALT KAPLAMALI BETON PLAK DÖŞENMESİ İŞİ.

Yer tesliminden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.  İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.  Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ:https://www.ilan.gov.tr/ilan/826954/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/taziye-kabul-yeri-ve-cevre-duzenleme-isleri-yaptirilacaktir




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —