Tarih: 19.11.2019 12:24

TEALAND CAFE BUGÜN AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

TEALAND CAFE BUGÜN AÇILIYOR

İlçemizin tanımış ve genç iş adamlarından Serkan Garipoğlu ve Ortakları Fatih Ayan ve Celil Levent ile birlikte Adapazarı Serdivan’da hizmet verecekleri Tealand Cafe’nin açılışı bugün saat 15:30’da gerçekleşecek.

Açılışa yoğun bir katılım sağlanması bekleniyor

Gölcük’ün sevilen ve sayılan isimlerinden Serkan Garipoğlu ve ortakları, Serdivan’a, gözde bir mekan açıyorlar. Bugün saat 15:30 gerçekleşecek olan açılış töreni ile hizmet vermeye başlayacak olan Tealand Cafe için yatırımcılar hiçbir şeyden kaçmayarak oldukça gözde bir mekan hazırladılar.  Kemalpaşa Mahallesi Sipahi Sokak Serdivan adresinde hizmet verecek olan Tealand Cafe’nin oldukça ilgi görmesi bekleniyor.  

Garipoğlu tüm dost ve sevenlerini davet etti

20 Kasım Çarşamba günü saat 15:30’da Tealand Cafe açılışı için tüm dost ve akrabalarını beklediğini dile getiren Serkan Garipoğlu ” Aldığımız karar gereği gurbette açacağımız cafe için hiçbir masraftan kaçınmadık. Gölcük’ü Sakarya Serdivan’da iyi temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Gölcük Haber Gazetesi olarak Serkan Garipoğlu’na, yeni açacağı mekan Tealand  için hayırlı olsun diyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —