Tarih: 08.02.2019 14:55

Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaşa Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’tan destek TEKERLEKLİ SANDALYEYİ KENDİ TESLİM ETTİ 

Facebook Twitter Linked-in

Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaşa Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’tan destek

TEKERLEKLİ SANDALYEYİ KENDİ TESLİM ETTİ 

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaş için tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu duyuran Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in çağrısına sessiz kalamadı ve kendi elleriyle tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Zaim’e hassasiyeti için teşekkür etti

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaş için yaptığı tekerlekli sandalye çağrısına Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat’tan cevap geldi. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşa verilmek üzere bilhassa kendi elleriyle tekerlekli Sandalyeyi Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’e teslim eden Başkan Bat, “ Muhtarımız Nuran Zaim’in tekerlekli sandalye isteğine kayıtsız kalamadım. Hali hazırda olan tekerlekli sandalyelerimizden bir tanesini engelli vatandaşımıza verilmesi için teslim ettim. Sevgili muhtarımıza da hassasiyeti ve yardımseverliği için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Zaim, “Hasan Başkanımız her zaman yardım çağrımıza ilk cevap veren kişilerden olmuştur”

Tekerlekli sandalye isteğine kısa sürede cevap veren Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat’a yapmış olduğu yardımdan dolayı teşekkür eden Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, “ Hasan Başkanımız her zaman yardım çağrımıza ilk cevap veren kişilerden olmuştur. Bugünde tekerlekli sandalye isteğimize kayıtsız kalmayarak kendi elleriyle tekerlekli sandalyeyi gelip kendi elleriyle teslim etmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —