Tarih: 21.02.2021 12:55

Teknik Direktör yok, 5 futbolcu eksik İÇEL’DEN 3 YEDİK

Facebook Twitter Linked-in

Teknik Direktör yok, 5 futbolcu eksik

İÇEL’DEN 3 YEDİK

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, bu hafta İçel İdman Yurduspor’un konuğu oldu. Teknik Direktör Adil Kuru ve beş futbolcusunun COVİD-19 sebebiyle yer almadığı karşılaşmada Gölcükspor 3-0 mağlup oldu. Temsilcimiz düşme potasıyla arasındaki fark yeniden bir maça düştü.

Takımda Covid-19 şoku yaşandı

Geçtiğimiz hafta Karşıyakaspor’u deplasmanda 0-2 mağlup eden temsilcimizin Batman Petrolspor maçı hava şartları sebebiyle ertelenmişti. Sezonun ikinci yarısına iyi bir giriş yapan temsilcimize kötü haber geçtiğimiz hafta sonu geldi. Teknik Direktör Adil Kuru’nun yanı sıra futbolculardan Gökhan Yenigün, Kadir Öge, Veli Ortakçı, Cihan Halil ve Fatih Adıgüzel’in testleri pozitif çıkmıştı.

Gölcükspor savunmaya daha ağırlık vererek başladı

Teknik Direktör Adil Kuru ve beş futbolcusundan eksik olan Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz deplasmanda İçel İdman Yurduspor ile karşılaştı. Müsabakaya Gölcükspor savunmaya daha ağırlık vererek başladı. İçel İdman Yurduspor ise yarı saha alanımızda daha fazla gözükse de ilk yirmi dakikada fazla bir pozisyona giremedi.

26. dakikada ilk golü yedik

Ancak 20. dakikadan sonra ev sahibi ekip etkili futbolunu arttırdı, tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. 26. dakikada ise bu etkili futbolunun karşılığını Mersin ekibi Hakkı Tosun’un golüyle aldı. Maçta 1-0 öne geçen ekip daha rahat bir futbol sergilemeye başladı. Gölcükspor ise golün etkisini üstünden atamadı.Uzun süre golün etkisinde kalan temsilcimiz 39. dakikada ise Gökcan Gelmen’in golüne de engel olamadı. Skoru 2-0 yapan İçel İdman Yurduspor ilk yarıda bu skoru korumak için kalan dakikalarda savunmaya ağırlık verdi. Bu sürece Gölcükspor ise rakip yarı alanda olsa da zayıf ataklarında sonuç alamadı ve devre 2-0 İçel İdman Yurduspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Furkan Güneş oyuna girdikten sadece iki dakika sonra gol attı

Gölcükspor ikinci yarıda golü bulmak için bu devreye hemen iki değişiklik yaparak başladı. İkinci yarının başında Mustafa Koparan ve Sefa Tunç sahadan alınırken yerlerine ise Furkan Yiğit ve Furkan Özyapı girdi. Ancak bu değişikliklerle oyuna ortak olan ekibimiz istediği baskıyı rakibi üstünde kuramadı.Dakikalar ilerledikçe sadece oyuna ortak olabilen Gölcükspor rakip kalede etkili olsa da kalesinde de net gol pozisyonları verdi. Dakikalar 63’ü gösterirken de Furkan Güneş, İçel İdman Yurdu’nu iyice rahatlatan golü attı, Mersin ekibi maçta 3-0 öne geçti. Furkan Güneş oyuna girdikten sadece iki dakika sonra gol atmış oldu.

İçel 73. dakikadan sonra 10 kişi kaldı

Bu golden sadece 10 dakika sonra ise ev sahibi ekipte Ömer Önder gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmış oldu. 73. dakikadan sonra 10 kişi kalan İçel İdman Yurdu yine de oynadığı futbolla Gölcükspor’a gol şansı tanımadı ve tesmilcimizi sahadan 3-0 gibi bir skorla mağlup olarak gönderdi.

Perşembe günü Şile Yıldızspor’u ağırlayacak

Bu skorla Gölcükspor ligde 22 puanla 12. sırada yer aldı. Kırmızı-Siyahlı ekibimiz düşme potasının en üst basamağı olan 14. sıradaki Erbaaspor ile arasındaki puan farkı 3’e düşmüş oldu. Bir yandan da Play-Off hedefi koyan Gölcükspor’un beşinci sıradaki Çatalcaspor ile ise arasındaki puan farkı 11’e çıkmış oldu. Kırmızı-Siyahlılar, Perşembe günü İstanbul ekibi Şile Yıldızspor’u ligin 23. haftasında evinde ağırlayacak.

İÇEL İDMANYURDU SPOR KULÜBÜ: 3

GÖLCÜKSPOR: 0

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Mehmet Terece *, Emre Doğu *, Emre Demirel **

İÇEL İDMANYURDU SPOR KULÜBÜ: Sertaç Güzel *, Gökcan Gelmen * (Dk. 71 Ekrem Aydemir *), Aslan Gök *, Burak Bilgen *, Burak Ziyattin Altındaş *, Ömer Önder *, Tunahan Ergül *, Uğur Ayhan ** (Dk.81 Gülhan Özdemir ), Fatih Şerifoğlu *, Hakkı Tosun * (Dk. 81 Emre Tekin Pınar ), Dersim Sahan Kaynak * (DK. 61 Furkan Gümüş *)

GÖLCÜKSPOR: Gürkan Arıkan *, Miran Avcı *, Barış Şen *, Ali Mert Işık *, Mustafa Serkan Koparan * (Dk. 46 Furkan Yiğit ), Sefa Tunç * (Dk. 46 Furkan Özyapı ), Yunus Özdemir *, Selçuk Çalışır *, Bilal Yener Arıca *, Emirhan Atilla * (Dk. 80 Coşkun Güner ) , Berkan Durdu * (Dk. 61 Ferhat Aras *)

GOLLER: Hakkı Tosun Dk. 26, Gökcan Gelmen DK. 39, Furkan Güneş Dk. 63

SARI KARTLAR: Ömer Önder, Aslan Gök, Burak Altındaş, Fatih Şerifoğlu (İçel İY), Furkan Özyapı(Gölcükspor)

KIRMIZI KART: Ömer Önder Dk. 73




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —