Teleferik Personeline İngilizce eğitimi
Teleferik Personeline İngilizce eğitimi
Kartepe Teleferik projesinde çalışacak operatörler KO-MEK’te 2 haftalık mesleki İngilizce eğitimi aldı
Kocaeli’nin yarım asırlık hayali gerçek oldu. Kocaeli turizmine yeni bir renk katması planlanan Kartepe Teleferik, 25 Mart’tan itibaren hizmete başlıyor. Kartepe Teleferik projesinde operatör olarak çalışacak 26 kişilik ekibin tüm eğitimleri de büyük bir titizlikle devam ediyor. Uzun bir eğitim sürecinden geçen operatörler Kartepe bölgesini ziyaret edecek turistlere daha iyi hizmet verebilmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Eğitim Kursları (KO-MEK) Umuttepe Kurs Merkezinde Mesleki İngilizce eğitimi aldı.
TURİSTLER İÇİN İNGİLİZCE ÖĞRENDİLER
12 ilçede 44 kurs merkezinde 380 farklı branşta eğitim veren KO-MEK, Kartepe Teleferik projesinde çalışacak operatörlere Mesleki İngilizce eğitimi verdi. Verilen eğitimler sonucunda teleferik operatörlerinin becerilerini ve İngilizce yeterliliklerini geliştirmeleri amaçlanıyor. Operatörler İngilizce eğitimi alarak daha geniş bir ziyaretçi kitlesiyle etkili bir şekilde iletişim kurabilme şansını yakalayacak. Bu eğitim programı sadece işletmecilere fayda sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda uluslararası misafirler için daha davetkâr ve kapsayıcı bir ortam kazandırarak turizm sektörüne de katkı sağlaması planlanıyor.
2 HAFTALIK EĞİTİM ALDILAR
Umuttepe KO-MEK kurs merkezinde eğitim alan operatörler alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerden oldukça memnun. 2 haftalık verilen Mesleki İngilizce eğitiminde kursiyerler kısa sürede yeterlilik alarak eğitimlerini tamamladı.
DAHA İYİ İLETİŞİM İÇİN KO-MEK
Umuttepe KO-MEK’te mesleki İngilizce eğitimi alan Burak Kadınçeşme konuşmasında, “UlaşımPark operatörü olarak çalışıyorum. 2 haftalık bir İngilizce eğitimi alıyoruz. Verilen eğitimlerden gayet memnunuz. Bu süreç sonucunda aldığımız yeterlilik belgesiyle işimize başlayarak Kartepe Teleferiğine gelecek turistlerle daha iyi iletişim kurarak hizmet verme mutluluğunu yaşayacağız” dedi. Bir diğer operatör Nalan Arslan ise “Kartepe Teleferikte çalışacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu deneyimi yaşamak için gelecek turistlerle daha iyi iletişim kurabilmek adına gerekli eğitimleri alarak kendimizi hazırlıyoruz” ifadesini kullandı.
BAŞVURU ADRESİ BİR TIK YAKININIZDA
44 Kurs merkezinde 380 farklı branşta eğitimlerine devam eden KO-MEK’te siz de bir çok farklı branşta eğitim almak için www.komek.org adresinden istediğiniz branşlara online başvuruda bulunabilirsiniz.







KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
Yükleniyor
-
BIST 100
16161,60%0,69
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,42% -0,17
-
GRAM ALTIN
6504,43% 2,02
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69


