Tarih: 31.10.2022 13:15

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcileri Başkan Saral’ı ziyaret etti ‘DOĞAYA SAHİP ÇIK, ÇEVRENİ KORU’

Facebook Twitter Linked-in

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcileri Başkan Saral’ı ziyaret etti

‘DOĞAYA SAHİP ÇIK, ÇEVRENİ KORU’

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcileri Melahat Aşıkoğlu, Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük geçtiğimiz gün Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret ederek, geçtiğimiz hafta kutlanan Muhtarlar günlerini tebrik etti. Ziyarette çevremiz ve doğamız için ‘Doğaya Sahip Çık, Çevreni Koru’ mesajı verildi.

Saral, ‘TEMA Vakfı’nın çalışmaları geleceğimiz için çok önemli’

Başkan Saral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TEMA Vakfı Gölcük Temsilcileri Melahat Aşıkoğlu, Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük’e teşekkür etti. TEMA Vakfı’nın çalışmalarının geleceğimiz için çok önemli olduğunu belirten Başkan Saral, TEMA Vakfı Gölcük Temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Çalışmaları hakkında bilgi verdiler

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcileri Melahat Aşıkoğlu, ziyaret isteklerini kırmayan Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral’a teşekkür ederek, Muhtarlar gününü tebrik etti. Aşıkoğlu, Saral’a Gölcük’te yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, ‘Geleceğimiz için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbet ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —