Tarih: 15.04.2019 11:58

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü,

“GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Tülü, “Güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Kadın kollarına seçilen arkadaşlarımıza tekrardan başarılar diliyorum”

Sözlerine devam eden Başkan Tülü, “Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda derneğimiz bünyesinde kadın kolları oluşumu gerçekleştirilmişti. Bu oluşumun tamamlanmasının sonrasında kadın kollarımız da çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Kadın kollarımızın düzenleyeceği bir İznik gezisi olacak. Bunun planlamasını yapıyoruz. Üyelerimizle birlikte kadın kolları yöneticilerimizin düzenleyeceği çalışmalara her zaman katılım göstermek istiyoruz. Kadın kollarına seçilen arkadaşlarımıza tekrardan başarılar diliyorum” dedi.

“Ramazan ayında devlet yurtlarında kalan çocuklarımızla iftar yapıyoruz”

Başkan Tülü, açıklamasının sonunda “26 Nisan’da üyelerimizin katılacağı bir yemek düzenlemek istiyoruz. İstanbul Üsküdar’da bu organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Ramazan ayında devlet yurtlarında kalan çocuklarımızla iftar yapıyoruz. Üyelerimizin de katkıları ile bu organizasyonu düzenlemekteyiz. Kocaeli bölgesinde, yurtlarda kalan çocuklarımızla iftar yaparak birbirimizle vakit geçiriyoruz ve onlarla bol bol sohbet ediyoruz. Yine üyelerimizle iftar programları yapmaktayız. Bu iki iftarımızı da Ramazan ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —