Tarih: 15.10.2023 14:13

TEMAD Gölcük Şubesi Dünya Astsubaylar Günü’nü ve Yeni yaşını kutlayacak 39 YILLIK HAKLI GURUR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en aktif ve kalabalık Sivil Toplum Kuruluşu olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) 39. Yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nü, 16 Ekim Pazartesi Günü kutlayacak. TEMAD 39. Yıldönümünü Ankara’da kutlayacağı için Gölcük’te törenler 16 Ekim Pazartesi günü kutlanacak. 

Saat 11.00’de Anıtpark’ta çelenk sunumu gerçekleştirecekler

TEMAD Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda kuruluşlarının yıldönümünü Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret ederek kutlayacak olan TEMAD Gölcük Şubesi, Gölcük’teki törenlerini bir gün önceye aldılar. Dernek Yönetimi yarın saat 11.00’de Anıtpark’ta çelenk sunma törenini gerçekleştirdikten sonra dernek lokallerinde yıldönümü pastalarını keserek kokteyl şeklinde günlerini kutlayacaklar.

Tülü, “17 Ekim’de Ankara’dayız’

Gerçekleştirecekleri yıldönümü programları hakkında bilgi veren TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü yaptığı açıklamada, “TEMAD’ın 39. Kuruluş yıldönümünü bu yıl Genel Merkezin Ankara’da kutlama isteği çerçevesinde 17 Ekim’de Ankara’ya gideceğimiz için 16 Ekim’de Gölcük Anıtpark’ta saat 11.00’de, tüm üyelerimizin katılımıyla 39. Kuruluş yıldönümü çelenk sunumumuzu gerçekleştireceğiz. Çelenk sunumumuzun ardından üyelerimizi ile birlikte dernek lokalimizde 39. yıldönümü pastamızı keseceğiz ve üyelerimiz ile bir kokteyl şeklinde sohbetimiz olacak. 17’sinde de Ankara’ya gidip Ankara’daki kutlamalara katılacağız ve Anıtkabir’de çelenk sunumuzu gerçekleştireceğiz. Ankara’daki kutlamalarımıza Gülcük Şubesi olarak oldukça kalabalık bir grup olarak katılım sağlayacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —