Tarih: 16.08.2018 14:19

TEMAD Gölcük Şubesi Karadeniz yerine Alanya’ya gidiyor

Facebook Twitter Linked-in

TEMAD Gölcük Şubesi Karadeniz yerine Alanya’ya gidiyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, ertelenen Karadeniz turu yerine üyelerini 2 grup halinde Alanya’ya götüreceklerini söyledi

 Çalışmalarıyla örnek oluyorlar

Gölcük’te çalışmalarıyla ve etkinlikleriyle büyük beğeni toplayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi, üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, başarılarının sırrının üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği olduğunu dile getiriyor. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz’e gezi düzenleyecek olan TEMAD Gölcük Şubesi ailesi bu etkinliğini iptal etmişti. Başkan Tülü, gazetemize yaptığı açıklamada, Karadeniz yerine Alanya’ya gezi düzenleyeceklerini ifade etti.

2 grup halinde gidilecek

İlçemizin en önemli ve en aktif sivil toplu kuruluşu olan, TEMAD Gölcük Şubesinin Başkanı Bekir Tülü, üyelerine yönelik gezi turlarını şu şekilde özetledi: “Şu an da 20 Eylül’de üyelerimizi Alanya tatiline gönderiyoruz. Tatilimiz 7 gece 8 gün olarak tam pansiyon olacak. Üyelerimizin sayısı fazla olduğu için, 2 grup halinde göndereceğiz. 20-27 Eylül ve 27 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında üyelerimizi göndereceğiz. 20-27 Eylül’de göndereceğimiz grubun kontenjanı doldu, 27 Eylül-4 Ekim’de göndereceğimiz grup henüz dolmadı. Bir grupta ortalama 70 kişi oluyor. 27 Temmuz’da gerçekleştireceğimiz Karadeniz Turu, ileri ki bir tarihe ertelendi. Eylül sonu itibariyle üyelerimizi askeri kamplara göndereceğiz. Ekim ayı başında Konya-Ürgüp-Göreme turu planlıyoruz” diye açıkladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —