Tarih: 14.04.2021 12:35

TEMAD Gölcük Şubesi’nden Ramazan Ayı’nda İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ

Facebook Twitter Linked-in

TEMAD Gölcük Şubesi’nden Ramazan Ayı’nda

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü Ramazan Ayı münasebetiyle dernekleri adına ihtiyaç sahibi ailelere Gölcük Kaymakamlığı aracılığıyla yardımda bulunacaklarını ifade ederek dernek üyelerini ve hayırseverlerin yardım kampanyalarına destek vermeye davet etti.

İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı münasebetiyle Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş çeki olarak yardımda bulunacaklarını açılayan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, yardımların Gölcük Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapılacağını açıkladı.

“Yardımlar Kaymakamlık aracılığıyla dağıtılacak”

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü gerçekleştirecekleri yardım öncesi yaptığı açıklamada, “Daha önceki yıllara üyelerimizin bizlere yapmış oldukları bağışlar ile kimsesiz çocuklar yani Devlet yurtlarında kalan çocukların bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyorduk ve çocuklarımıza farklı bir gün geçirmek için kullanıyorduk. Pandemi nedeniyle bu yıl toplanacak olan paraları ihtiyaç sahibi ailelere gıda ya da temizlik ihtiyaçlarını karşılamaları için çek şeklinde vermeyi yönetim kurulu olarak kararlaştırdık. Bu konuyla ilgili üyelerimize duyuru yaptık ve toplanacak miktar sonunda bunu daha ziyade farklı bir takım şeyler oluşmaması için Kaymakamlık aracılığıyla bu yardımı yapmayı planlıyoruz. Kaymakamlığımızın elinde olan ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı yapmayı planlıyoruz. Yardımlarımızı ilk etapta 100 liralık çek olarak düşündük ama gelecek olan yardım miktarına göre bunu revize etme durumuzu var. Bizim amacımız Gölcük’te en fazla aileye ulaşabilmek. Bunun için gelecek olan yardım miktarına bakacağız. Tabi Derneğimiz olarak bizim düşündüğümüz bir rakam var. Eğer bu miktarın üzerine çıkabilirsek daha fazla aileye ulaşmış olacağız ama eğer bu miktara ulaşamazsak dernek yönetimi olarak belirlediğimiz miktarı biz tamamlama kararı aldık. Bu konuda dernek üyelerimizden ve hayırseverlerden gerekli desteği bekliyoruz” dedi.

Dernek lokali 17 Mayıs’a kadar kapalı olacak

Geçtiğimiz akşam açıklanan yeni tedbirler kapsamında Dernek Lokallerini 15 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında hizmet vermeye kapattıklarını ifade eden Başkan Tülü yaptığı açıklamada, “ Alınan pandemi kararları kapsamında 15 Nisan itibariyle bayram sonuna kadar lokal kısmımız kapalı olacak. Şu an açıklanan kararla çerçevesinde böyle ama iki hafta sonra Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi yeni bir karar çıkacak olup tekrar açacağız denirse tekrar lokal kısmımız açacağız. Yönetim olarak bizlerde hafta içi 12:00 ile 15:00 saatleri arası dernek ofisinde olacağız. Dernek üyelerine hizmet verebilmek, yapılacak olan bağışları toplamak ve dernek işlerini yürütmek adına  dernek binamızda olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —