9164,34%-0,66
38,50% 0,04
43,92% 0,08
4069,32% -0,87
6606,04% 0,00
TEMAD kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen geleneksel iftar programında sevgi evleri ve yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler İzmit’te bulunan Beytülkebap’ta bir araya geldi.
İftar yemeğine katılım yoğun oldu
TEMAD Gölcük Şubesi öncülüğünde Arı Otomotiv ve ailesinin desteği ile bu yıl 6’ncısı düzenlenen geleneksel iftar programında sevgi evleri ve yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler için iftar programı düzenlendi. Beytülkebap’ta düzenlenen iftar programına TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü’nün yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Arı Otomotiv’in sahibi Emin Birlik, CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, CHP İzmit ilçe yöneticileri ve çok sayıda çocuk katıldı.
Tülü, ‘Çocuklarımız için yaptığımız iftarlarımızın devamını da önümüzdeki dönemlerde devam ettireceğiz’
TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “6 yıldır Gölcük’te bulunan tüm yurtlardaki çocuklara iftar programı düzenliyoruz. Aile ortamı ile iftarlarımızı açıyoruz. Ramazan boyunca çocuklara çeşitli etkinliklerde bulunuyoruz. Onlara aile sıcaklığında yapılan iftarlarımızın devamını da inşallah önümüzdeki dönemlerde devam ettireceğiz. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.
Hürriyet, TEMAD ailesine teşekkür etti
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı iftar programını düzenleyen, emeği geçen herkese kent adına çok teşekkür ediyorum” dedi.