Tarih: 24.01.2019 14:35

TEMAD’dan Ecz. Turan Dumlu’ya teşekkür ONURSAL ÜYE BERATI TAKDİM EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

TEMAD’dan Ecz. Turan Dumlu’ya teşekkür

ONURSAL ÜYE BERATI TAKDİM EDİLDİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Gölcük’ün simge isimlerinden, TEMAD’a her zaman maddi ve manevi destekte bulunan Ecz. Turan Dumlu’ya Onursal Üye Berat’ı takdim etti.

Bugün TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi önemli bir etkinliğe imza attı. TEMAD’ın her zaman maddi ve manevi yanında olan Ecz. Turan Dumlu’ya Dernek Onursal Üye Berat’ı takdim edildi.

 Tülü, ‘Turan bey her zaman bizim yanımızda yer almıştır’

TEMAD Gölcük Şubesi’nde gerçekleştirilen törende konuşma yapan Dernek Başkanı Bekir Tülü, şunları söyledi: ‘Derneğimizin her zaman yanında olan değerli Turan Dumlu beyefendiye derneğimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisi gerçekten her zaman yanımızda yer almıştır. Genel Merkezimizin onayıyla bugün Sayın Turan Dumlu beyefendiye Onursal Üye Beratımızı takdim ediyoruz. Sizin gibi dostlarımız iyi ki var’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Dumlu, ‘TEMAD ailesinin her zaman yanında yer alacağım’

Başkan Tülü’nün ardından söz alan Ecz. Turan Dumlu, ‘Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği benim için gerçekten çok değerli. TEMAD’ın ilk başkanından, Sayın Bekir Tülü beyefendiye kadar hepsi çok değerli insanlar. Bu Derneği çok yoğun emeklerle bugünkü hale getirdiler. Gölcük’e 40 yıllık esnaf hayatımla her zaman katkı koymak için çalıştım. Bunu başardıysam bu benim için en büyük mutluluk olur. Ben her zaman değerli TEMAD ailesinin yanında yer alacağım. Bu güzel derneğe emek veren ve hayatını kaybeden büyüklerimize ve dostlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, siz değerli dostlarımıza da Allah’tan sağlık diliyorum’ dedi.

Dumlu’ya Onursal Üye Beratı takdim edildi

Konuşmaların ardından TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Onursal Üye Beratını Ecz. Turan Dumlu’ya takdim ederek, teşekkürlerini ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —