Tarih: 12.04.2019 14:43

TEMAD’Dan Sezer’e hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

TEMAD’Dan Sezer’e hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçim ile Gölcük’ün yeni Belediye başkanı olan  Av. Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Yeni görevinde başarılar dilediler

31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli idareler seçiminde Gölcük’ün yeni Belediye başkanı seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Sezer’in makamında ziyaret eden TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi Gölcük Belediye başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e yeni görevinde başarılar dilediler.

Tülü, “Gölcük içinde güzel çalışmalara imza atacağınıza eminiz”

Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk söz alan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “ Öncelikle yeni Gölcük Belediye başkanımız olarak sizlere yeni görevinizde başarılar dilemek isterim. Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda beraber güzel çalışmalara imza atmıştık. Gölcük içinde güzel çalışmalara imza atacağınıza eminiz. TEMAD olarak her zaman üstümüze düşen her türlü görev için hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Kadın Kolları tarafından düzenlenen bir İznik gezisi olacak

Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Tülü, “Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda derneğimiz bünyesinde kadın kolları oluşumu gerçekleştirilmişti. Bu oluşumun tamamlanmasının ardından kadın kollarımız da çalışmalarına başladı. Kadın Kolları tarafından düzenlenen bir İznik gezisi olacak. Bunun planlamasını yapmaktayız. Üyelerimizle birlikte kadın kolları yöneticilerimizin düzenleyeceği çalışmalara her zaman katılım göstermek amacındayız. Kadın kollarına seçilen arkadaşlarımıza tekrardan başarılar diliyoruz” dedi.

“İstanbul Üsküdar’da bu organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz”

Başkan Tülü, açıklamasının sonunda “26 Nisan’da üyelerimizin katılacağı bir yemek düzenlemek istiyoruz. İstanbul Üsküdar’da bu organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Ramazan ayında devlet yurtlarında kalan çocuklarımızla iftar yapıyoruz. Üyelerimizin de katkıları ile bu organizasyonu düzenlemekteyiz. Kocaeli bölgesinde, yurtlarda kalan çocuklarımızla iftar yaparak birbirimizle vakit geçiriyoruz, onlarla sohbet ediyoruz. Yine üyelerimizle iftar programları yapmaktayız. Bu iki iftarımızı da Ramazan ayında gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Sezer, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi’ne gerçekleştirdikleri ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —