TEMAD’dan Vali Yavuz’a ziyaret
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Teşekkür etti
Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimine teşekkür etti. Vali Yavuz, Dernek Başkanı Tülü’ye ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Tülü, ‘Örnek bir aile konumunda olan dernek yapısındayız’
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü de yönetimi adına Vali Yavuz’a ziyaret isteklerini kırmadığı için teşekkür etti. TEMAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tülü, ‘Örnek bir aile konumunda olan dernek yapısındayız’ mesajını verdi. Tülü, Vali Yavuz’a çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından çekilen fotoğrafla son buldu.
Orjinal Habere Git