Tarih: 11.11.2022 10:46

Temel Mobilya ve Dekorasyon şık tasarımları ile/GÖLCÜK’TE FARK YARATIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Temel Mobilya ve Dekorasyon şık tasarımları ile

GÖLCÜK’TE FARK YARATIYOR

Temel Mobilya ve Dekorasyon şık tasarımları ile Gölcük’te fark yaratmaya devam ediyor. İşletmeciliğini Mustafa Temel’in yaptığı Temel Mobilya ve Dekorasyon herkesin bütçesine uygun taksit imkanları ve ödeme koşulları ile yine gözde olmaya devam ediyor. Direk kendi imalatı olan Mobilya ve dekorasyonları konusunda uzman ekibi ile harikalar yaratan Temel Mobilya, siz tasarlayın biz gerçekleştirelim prensibi ile de en iyi hizmeti uzun yıllardır vermenin gururunu yaşıyor.

9 AY TAKSİT İMKANLARI SUNUYOR

Temel Mobilya tüm ürünlerinde 9 ay taksit imkanı uyguluyor. 9 ay taksit imkanı uygulamasının nedenlerinden biri de ekonomik krizde etkilenen ve ev dekorasyonunu değiştirmekte zorlanan müşterileri için uyguladıklarını söyleyen Mustafa Temel Bu ekonomik şartlarda bizde kendi üretimimiz olan ürünleri herkes yararlansın diye 9 ay taksitle birinci elden veriyoruz. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda da hizmet vermekteyiz dedi.

NE ARARSAN HEPSİ TEMEL MOBİLYA’DA

Ahşap dekorasyon üzerine ne ararsan ve ne yaptırmak istiyorsan sanayi çarşısındaki adresiniz Temel Mobilya size çok yakın. Mutfak dolabından, Banyo dolabına, Yatak odasından, Genç odasına, Amerikan kapıdan, Raylı dolap sistemlerine ve Ev Aksesuarlarına kadar her şeyi uygun fiyat ve taksitlerle Temel Mobilya’da bulabilirsiniz.

EVLERİNİ YENİLEMEK İSTEYENLER, EVLENECEK OLANLAR

Evlerini yenilemek isteyenler, yeni evlenecek olanlar işte size en iyi hizmeti verecek olan Temel mobilya’ya uğramadan karar vermeyin. Hem kaliteli ürüne sahip olacaksınız hem de kesenize uygun fiyatla yaptıracaksınız size bu imkânları Gölcük’te sadece ve sadece Temel Mobilya sunuyor. Temel Mobilya’ya uğrayın farkı kendiniz görün. Temel Mobilya İskele yolu Bellona karşısında hizmet vermektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —