Tarih: 09.04.2019 13:18

Temizlik işleri gece gündüz demeden çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik işleri gece gündüz demeden çalışıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri gece gündüz demeden ilçemizin cadde ve sokaklarını temizlemeye devam ediyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geçtiğimiz akşam Amiral Sağlam Caddesi’ni baştan aşağıya yıkadılar.

Daha temiz bir Gölcük için

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi,  Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz gece yıkandı. Daha temiz bir Gölcük için gece gündüz demeden çalışan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gündüz saatlerinde oldukça kalabalık olan Amiral Sağlam Caddesi’ni daha rahat çalışabilmeleri amacıyla gece saatlerinde yıkadılar.

Vatandaşlar çalışmadan memnun kaldılar

Sabah Amiral Sağlam Caddesinin komple yıkandığını gören vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle ifade ettiler: “ Amiral Sağlam Caddesi Gölcük’ün en işlek Caddesi ve hal böyle olunca en çok kirlenen caddesi de burası oluyor. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gündüz saatlerinde böyle bir temizlik yapmaları mümkün değildi. Gece saatlerinde yapılan temizlik bizleri son derece memnun etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —