Tarih: 04.09.2023 13:42

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri TÜM OKULLARIN TEMİZLİĞİ VE YIKAMASINI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri

TÜM OKULLARIN TEMİZLİĞİ VE YIKAMASINI YAPTI

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçemizde tüm okulların temizliğini ve bahçelerinin yıkanmasını gerçekleştirdi.

İlk temizlik ilkokullarda yapıldı

11 Eylül Pazartesi günü 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizdeki tüm okulların temizliğini yaparken okul bahçeleri de tazyikli sular ile yıkandı. Ekipler temizlik çalışmasını ilk olarak Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerinin eğitim alacağı ilkokullardan başlayarak temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.

Okul güzergahında bulunan alt geçit ve üst geçitlerinde temizliğini ve yıkaması da yapıldı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden gerçekleştirilen temizlik çalışması hakkında yapılan açıklamada, “4 Eylül Pazartesi günü ana sınıfların ve 1. Sınıfların açılacağı 2023-2024 Yeni Eğitim Öğretim yılı başlayacak olup, 11 Eylül Pazartesi günü Tüm okulların açılıp ilk ders Zili çalması öncesi, Sayın; Ali Yıldırım Sezer başkanımızın Talimatlarıyla, Tüm okulların temizliği ve yıkamasını yaptık. Okul güzergahında bulunan alt geçit ve üst geçitlerinde temizliğini ve yıkamasını da yaparak, Öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Bu bağlamda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı, Gölcük Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü olarak, başta kıymetli Öğretmenlerimiz olmak üzere, Tüm öğrencilerimizin başarılar dolu güzel bir yıl geçirmelerini Yüce Rabbimizden diliyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —