Tarih: 08.04.2022 12:10

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yolları tertemiz yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yolları tertemiz yaptı

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışmaya devam ediyor. Ekipler dün yaptıkları çalışma ile yazlık 17 Ağustos Caddesini ve Yeni Sanayi alanını tazyikli sular ile yıkayarak tertemiz yaptılar.

Çalışmalarını hızlandırdılar

Bahar aylarının gelmesiyle çalışmalarını daha da hızlandıran Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  günlük çöp toplama ve mıntıka temizlikleri çalışmalarının yanı sıra caddeler üzerinde gerçekleştirdiği yol yıkama çalışmaları ile de takdir topluyor. Ekipleri dün sabah günün ilk saatlerinde başladıkları çalışma ile Yazlık 17 Ağustos Caddesi ile Gölcük Yeni Sanayi alanı üzerinde yaptığı çalışma ile yolları tazyikli sular ile yıkayarak temizliği sağladılar.

Tazyikli su ile yıkandı

Gerçekleştirilen çalışma hakkında yapılan açıklamada, “ Ekiplerimiz, Yazlık 17 Ağustos Caddesi üzeri ve yan sokakların kirlenen zeminin yıkamasını tazyikli su ile yaparak temizliği sağladılar. Yıkama çalışmalarına aralıksız devam eden ekiplerimiz daha sonra Gölcük Yeni Sanayi alanında çalışmalar sonucu kirlenen alanlar ile Sanayi giriş ve çıkış istikametleriyle Ford Otosan Fabrika yolu üzeri tüm yollar ekiplerimizce, tazyikli su ile yıkanarak temizliği sağlanıyor” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —