Tarih: 18.04.2024 13:41

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden Anıtpark’ta YAZA HAZIRLIK TEMİZLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden Anıtpark’ta

YAZA HAZIRLIK TEMİZLİĞİ

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçemizin en çok tercih dilen mekanı olan Anıtpark’ta bulunan yağmur suyu kanallarının içi temizlenip Dezenfekte ettiler.

Yağmur Suyu Kanallarını Temizlediler

Yaz ayları yaklaşırken ilçemizde temizlik çalışmaları hızlandı. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri ilçemizin merkez konumunda olan Anıtpark içinde bulunan yağmursuyu kanallarının içini temizleyerek dezenfekte ettiler. Yapılan çalışma hem kötü konuların oluşmasını engellerken hem de sivrisinek oluşumunun önüne geçiliyor.

Çalışma vatandaşları da memnun etti

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Anıtpark üzerinde gerçekleştirilen çalışma vatandaşları da oldukça memnun etti. Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Gölcük için Anıtpark çok önemli ve yapılan çalışmalar bizleri gerçekten mutlu ediyor. Yağmur suyu kanallarının temizlenmesi hem kötü kokuların önlenmesi için hem de sivrisinek oluşumunu engellemek için oldukça önemli. Bu nedenle çalışma bizleri oldukça memnun etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —