Tarih: 15.06.2021 13:02

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden önemli çağrı LÜTFEN BİZE BİLDİRMEDEN SOKAĞA KABA ATIK BIRAKMAYINIZ

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden önemli çağrı

LÜTFEN BİZE BİLDİRMEDEN SOKAĞA KABA ATIK BIRAKMAYINIZ

İlçe genelinde gerek çöp taksiler ile gerekse iş makineleri ile toplanan kaba atıklar ile çevre temizliği sağlanıyor. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri Gölcüklülere önemli bir çağrıda bulunarak, “Lütfen bize bildirmeden sokağa kaba atık bırakmayınız” dediler.

Kaba atıkları gelişi güzel sokaklara atmayalım

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde toplanan evsel atıklar ile çevre temizliği sağlanıyor. Haber verildiği takdirde toplanan kaba atıkların yanı sıra belirli aralıklarla da toplanmasına rağmen haber verilmeden ve gelişi güzel atılan kaba atıklar çevre kirliliğine neden olduğu için Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Gölcüklülere önemli bir çağrıda bulunarak kaba atıkları bildirmeden atılmaması yönünde uyarıda bulundu.

“Hattımızı arayarak bilgi verelim”

Gölcük Belediyesi Temizlik  İşleri Müdürü Ahmet Özbay yaptığı açıklamada, “Temiz çevre ve sağlıklı Gölcük için, şüphesiz belediyemiz ve hemşehrilerimizin ortak çabasıyla, hep birlikte sağlayabiliriz. Bu nedenle lütfen bize bildirmeden sokağa kaba atık bırakmayınız.  Molozları makul ölçülerde çuvallara koyalım. Konteyner kenarlarına değil, kapı önüne çıkarıp, düzenli bırakalım. Hattımızı arayarak bilgi verelim. Kaba atıkların, bildirim dışı alelade sokağa bırakılması hem çevreye zararlı hem de yasaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —