Tarih: 05.11.2021 12:30

Temizlik İşleri Yazlık’ı tertemiz yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik İşleri Yazlık’ı tertemiz yaptı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Gölcük merkezde yaptığı çalışmalar kadar Gölcük’e bağlı bölgelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları ile takdir topluyor. Ekipler son olarak Yazlık Ulubey Caddesi ve çevresini tertemiz yaptı.

Asfalt sonrası temizlik çalışması yaptılar

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorlar. Gölcük genelinde yaptıkları özverili çalışmalar ile büyük takdir toplayan ekip son olarak Yazlık Ulubey Caddesi ve çevresinde yapılan asfalt çalışması sonrası yıkama çalışması yaparak yolu tertemiz yaptılar.

Mahalle sakinlerinde teşekkür

Geçtiğimiz haftalarda asfalt çalışması yapılan Yazlık Ulubey Caddesi ve çevresinde asfalt çalışması sonrası Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından tazyikli su ile cadde boydan boya yıkandı. Mahalle sakinleri hem yollarını yenileyerek konforlu bir hale getiren ekiplere hem de sonrasında gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile yollarını tertemiz yapan Temizlik İşleri müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —