Tarih: 05.04.2023 10:27

Temizlik İşleri’nde gece mesaisi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gündüz çalışmalarının yanı sıra gündüz çalışılması zor bölgelerde gece çalışması Gölcük’ü tertemiz yaptılar.

Tazyikli su ile yıkadılar

Gölcük genelinde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları ile takdir toplayan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gündüz ekibiyle ayrı gece ekibiyle ayrı çalışmaya ve Gölcük’ü tertemiz yapmaya devam ediyorlar. Gece ekibi yaptığı çalışma ile Amiral Sağlam ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddeleri, Anıtpark ve Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi önü ve çevresini tazyikli su ile yıkayarak tertemiz yaptılar.

Gündüz yoğun olan bölgelerde gece temizliği

Gündüz temizlik çalışması yapılması zor olan bölgeler Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gece mesaisinde tertemiz yapıldı. Ekipler Gölcük’ün en işlek caddeleri olan Amiral Sağlam ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddeleri ile Anıtpark’ın kirlenen zeminini tazyikli su ile yıkayarak tertemiz yaptı. Ekipler ayrıca Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi önü ve çevresini tazyikli su ile yıkamasını yaparak temizliğini sağladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —