Tarih: 17.06.2019 14:46

Tersaneler Genel Müdürü Dündar Talazan SİME-SEN Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti SENDİKALAR ÇOK ÖNEMLİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün başarılı sendikalarından birisi olan Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi’ne önemli bir ziyaret gerçekleşti. Tersaneler Genel Müdürü Dündar Talazan, SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimini ziyaret etti.

Sendikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı

Çalışmalarıyla sendika üyelerinin yüzünü güldüren Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi, bir yandan ziyaretçilerini de ağırlıyor. SİME-SEN Kocaeli Şubesi ailesini Tersaneler Genel Müdürü Dündar Talazan ziyaret ederek, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Saral, ‘Bizim için sendika üyelerimizin memnuniyeti çok önemli’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Başkanı Sevindik Saral, SİME-SEN Kocaeli Şubesi Yönetimi ve sendika üyeleri adına Talazan’a teşekkür etti. Sendikaların hem sivil memurlar hem de işçiler adına çok önemli olduğunu belirten Genel Müdür Dündar Talazan, SİME-SEN Kocaeli Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Saral, ‘Öncelikle ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Ziyaretiniz için siz değerli Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Bizler Sivil Memur Sendikası ailesi olarak üyelerimizin yüzünü güldürecek çalışmalara imza atıyoruz. Sendikamızın taleplerini gerekli mercilerle görüşüp, kendilerine iletiyoruz. Bizim için sendika üyelerimizin memnuniyeti çok önemli’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —