Tarih: 24.03.2024 09:30

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İsmail Altay K-1 Fight Arena uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası geniş bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı organizasyonda ilçemizi temsil eden Terzioğlu Spor Kulübü’nün iki başarılı sporcusu Ali Seyit Civan ve Furkan Menteş rakiplerini yenerek şampiyon olarak ilçemize büyük bir gurur yaşattılar.

Uluslararası başarı elde ettiler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası ses getiren spor etkinliklerine de ev sahipliği yapmaya devam eti. Kick Boks branşında önemli sporcular, İsmail Altay Fight Arena Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonasında için kıyasıya yarıştı. Gebze Spor Salonu’nda gerçekleşen ve kıran kırana geçen karşılaşmalarda Terzioğlu Spor Kulübü’nün iki başarılı sporcusu 86 kilo da yarışan Ali Seyit Civan kick boks dalında İranlı sporcu Armin Mohammadpor’u yenerek profesyonel dalda şampiyon olarak altın madalya aldı. Bir diğer sporcu Furkan Menteş’te 75 kiloda Kick Boks dalında rakibi Kaan Şahin ‘i  yenerek şampiyon oldu.

Okullar arası Muai Thai dalında da önemli başarılar elde ettiler

Terzioğlu Spor Kulübünün sahibi ve antenörü Ali Ruşen Terzioğlu ve Kulüp Başkanı İsmet Çık, uluslararası yarışmada büyük başarı elde eden sporcularıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Gölcük’ü en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirttiler.   İsmail Altay K-1 Fight Arena uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonasında iki altın madalya ile dönen Terzioğlu Spor Kulübü sporcularından Ahmet Karakuş, Ecrin Coşkun, Hamza Serbest Okullar arası Muai Thai dalında yapılan yarışmalarda birinci olurken, Azra Çoker, emre Güner üçüncü oldu.

“Yeni sporcu seçmelerimiz devam etmekte”

Çalışmalarına Doruk Spor Merkezinde devam ettiklerini ifade eden Terzioğlu ve Çık, “Yeni müsabakalar için sporcularımızla çalışmaları sürdürüyoruz. Önümüzdeki karşılaşmalarda da ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek ve yeni şampiyonluklar elde edebilmek için sporcularımızla sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bunu yanında Terzioğlu Spor Kulübü olarak yeni sporcu seçmelerimiz devam etmekte. Kulübümüz genç ve başarılı sporculara her zaman açık olduğunu da belirtmek isteriz” dediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —