Tarih: 27.07.2021 13:15

Tevfik Hoca Camii’nin avlusunda zemin çalışması başlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Tevfik Hoca Camii’nin avlusunda zemin çalışması başlatıldı

İlçemizin önemli Camilerinden olan Tevfik Hoca Camii’nin avlusunda zemin çalışması başlatıldı. Cami Derneği tarafından yapılan çalışma ile caminin alt katında bulunan Emekliler Derneği binasında yaşanan su sızıntısının önüne geçilecek.

Emekliler Derneği’ne su sızıyordu

Gölcük’ün en büyük camilerinden biri olan Tevfik Hoca Camii’nin alt katında bulunan TÜED Gölcük Şubesi’nde yaşanan su sızıntısı nedeniyle cami dernek yönetimi tarafından cami avlusunda ve merdivenlerinde zemin çalışması başlatıldı. Yapılan çalışma ile cami avlusunda bulunana yağmur suyu tahliye yolları yenilendi ve su izolasyonu yapılarak zemin yenilendi. Cami merdivenlerinin de söküldüğü çalışmada son olarak merdivenlerin olduğu bölümde izolasyon çalışması yapıldıktan sonra kalebodur işlenerek çalışma sonlandırılacak. 

Merdivenlerde yenilenecek

Yapılan çalışmadan dolayı TÜED Gölcük Şube başkanı Ali Osman Kılıç ve yönetimi de yaşadıkları sıkıntının giderilmesinden ötürü memnun olduklarını ifade ettiler. Bir hafta içinde tamamlanması beklenen çalışma ile Tevfik Hoca Camii’nin merdivenleri ve yağmur suyu tahliye kanalları tamamen yenilenmiş olacak. Cami cemaatinde Tevfik Hoca Camii’ne yapılan çalışmadan ötürü memnun olduklarını dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —