Tarih: 14.07.2023 12:32

THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, dostlarını ağırladı ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, dostlarını ağırladı

‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİLER

Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi başkanlığına geçtiğimiz ay getirilen Tuncay Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Yıldız’ı, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Uzuner ve Yönetimi ziyaret etti.

Yıldız, ‘Türk Hava Kurumu ülkemizin en önemli kurumlarından birisi’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, Dernek Başkanı Ergün Uzuner ve Yönetimine teşekkür etti. Türk Hava Kurumu’nun ülkemizin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirten Yıldız, ‘Allah’ın izniyle Yönetimim ile birlikte görevimi en güzel şekilde yerine getirip, Türk Hava Kurumu’na yakışan çalışmaları ortaya koyacağız. Ziyaretiniz için siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Uzuner, ‘Tuncay kardeşime yeni görevi hayırlı uğurlu olsun’

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Uzuner, ‘Bugün değerli dostum Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Tuncay Yıldız beyefendiyi yönetimim ile birlikte ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılı çalışmaları ortaya koyacağından şüphemiz yok. Tuncay kardeşime yeni görevi hayırlı uğurlu olsun’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —