Tarih: 16.09.2024 17:02

THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız “GENÇLERİMİZİ HAYALLERİNE KAVUŞTURUYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

“ÜYE ÇALIŞMALARIMIZ SÜREKLİ OLARAK DEVAM EDECEK”

THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, yaptığı açıklamada, “Gerek geçtiğimiz süreçte gerekse bu süreçte yaptığımız üye çalışmalarımız kapsamında kurumumuza daha fazla kişinin geldiğini görmekteyiz. Üye çalışmalarımız sürekli olarak devam edecek. Bunun yanında genç kanatlar üye çalışmalarımıza da önem vermekteyiz. Gençlerimiz, genç kanat üyesi olarak kurumumuzun faaliyetlerinde görev yapıp puan kazanıyor ve elde ettikleri bu puanlarla ücretsiz eğitimlere katılma imkanı kazanıyor. Bundan ötürü gençlerimizi kurumumuza davet ediyor, genç kanat üyesi olarak eğitimlere katılma imkanına sahip olmalarını istiyoruz” dedi. 

“GENÇLERİMİZİN KURUMUMUZA OLAN TEVECCÜHÜ ARTARAK DEVAM ETMEKTEDİR”

Açıklamalarını devamında, Başkan Yıldız, “Her bir Türk Hava Kurumu şubesinde, özellikle uçuşa ve gökyüzüne ilgi gösteren tüm gençlerimiz çeşitli görevler yapıyor ve genel merkezimizin vermiş olduğu eğitimleri ücretsiz bir şekilde alabilme imkanı yakalıyor. Geçtiğimiz yıllarda şubemize kayıtlı birçok gencimizi, genel merkezimizde verilen eğitimlere gönderdik. Onlar da bu eğitimleri oldukça iyi bir şekilde tamamladılar ve uçuşa olan sevdaları bir kat daha arttı. Bu yüzden de gençlerimizin kurumumuza olan teveccühü artarak devam etmektedir. Biz yine bununla yetinmeyip daha çok gencimizi çatımız altında buluşturmayı hedeflemekteyiz” dedi.

“SPORCULARIMIZIN ULUSLARARASI ŞAMPİYONALARDAKİ BAŞARILARINI TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Yıldız, son olarak, “Bosna Hersek’te gerçekleştirilen iki uluslararası serbest model uçak yarışmasına katılım sağlayan Türk Hava Kurumu Model Uçak Sporcularımız dereceye girerek kurumumuzun adını başarıyla temsil etti. Sporcularımızın uluslararası şampiyonalardaki başarılarını tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gözbebeği olan Türk Hava Kurumumuz 99 yıldır havacılığın gelişmesine katkı sağlamakta, geçmiş ile gelecek arasında bir bağ kurarken, bünyesindeki Türk Hava Kurumu Üniversitesi de gençlerin göklerle gelişmiş buluşmalar yaşamasını hedeflemektedir” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —