Tarih: 04.08.2023 14:41

Tipioğlu, Dadaşlara konuk oldu

Facebook Twitter Linked-in

Tipioğlu, Dadaşlara konuk oldu

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, şu sıra siyasiler, seçilmişler ve kent bürokrasisinin önemli isimlerini ağırlıyorlar. Bugüne kadar birçok ismin ziyaret ettiği ve geçtiğimiz günlerde de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ağırlandığı vakfın son konuğu AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu oldu.

ÖNAL, TİPİOĞLU’NU KUTLADI

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sırasında AKPartili vekil Tipioğlu’na; AK Parti İzmit İlçe yöneticileri de eşlik etti. Vakfın İzmit merkezindeki binasında düzenlenen ziyaret sırasında vakfın tüm kurullarından isimler hazır bulundu. Buluşmada konuşan ev sahibi başkan Ahmet Önal, “Veysel beyi geride kalan mayıs ayındaki genel seçimlerde milletvekili seçilmesi, ardından Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanlığı dolayısıyla tebrik ediyoruz. Allah hayırlı hizmetler etmesini nasip etsin” dileyerek görevlerinde başarılar diledi.

“ERZURUMLULAR FEDAKAR İNSANLARDIR”

Daha sonra konuşan ve gördüğü yakın ilgi karşısında Erzurumlular Vakfı yönetimine teşekkür eden AK Parti Milletvekili Veysel Tipioğlu ise, “Erzurumlular hep cana yakın ve sıcak insanlar olmuşlardır. Her zaman devletine, milletine hizmet eden, bu uğurda her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyen insanlarsınız. Bu buluşma benim için de çok iyi oldu. İlginiz için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —