9049,3%-7,76
38,01% 0,49
41,17% 0,29
3686,70% -0,42
5962,90% 0,19
BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BİR ÇAYIROVA
Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Çayırova maçının zorluk derecesinin farkında olduklarını belirterek, “Rakibimizi analiz ettiğimizde güçlü bir takım olduklarını, oyunu müthiş kontrol ettiklerini ve etkili golcü oyunculara sahip olduklarını gördük. Ancak sahaya çıktığımızda beklentimizin de üzerinde bir Çayırova takımıyla karşılaştık. Nitekim, ilk buldukları pozisyonu gole çevirerek öne geçtiler. Diyerek sözlerine devam etti.
HATALARIN BEDELİ AĞIR OLDU
Tokuş, maç boyunca hata yapma lükslerinin olmadığını vurgulayarak, Futbol bir hata oyunudur ve en az hata yapan kazanır. Ne yazık ki bizim defansif bir hatamız sonucunda kalemizde golü gördük. İlk yarıda Çayırova’nın 10 kişi kalması bize avantaj sağladı ancak bu fırsatı değerlendiremedik. Devre arasında gerekli telkinlerde bulunup taktiksel değişiklikler yaptık ve ikinci yarıya iyi başladık.
İKİNCİ YARIDA GERİ DÖNÜŞ
İkinci yarının henüz 6-7. dakikasında kazandıkları penaltı golüyle skoru eşitlediklerini söyleyen Tokuş, Oyunu kontrol etmeye çalışırken karşımızda diri, mücadeleci bir rakip vardı. Tam üstünlüğü ele geçirmeyi düşünürken biz de kırmızı kartla 10 kişi kaldık ve oyun 10’a 10 devam etti. Kısa bir süre sonra ikinci kırmızı kartı görerek 9 kişi kaldık. Mecburen oyuncu değişiklikleri yaparak oyuna müdahale ettik. Sahaya sonradan giren oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar ve eksik olmamıza rağmen maçı 4-1 gibi net bir skorla kazanmamız, takımımız için büyük moral ve motivasyon kaynağı oldu ,diye konuştu.
ZOR GRUBUN İÇİNDEYİZ
Çayırova gibi güçlü bir takımı mağlup etmenin sevindirici olduğunu belirten Yusuf Tokuş, Bu hafta sonu maçımız yok ancak Çarşamba günü yine zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimiz Yalovaspor ve gruptaki ekiplerin çoğu birbirine denk seviyede. Öyle ki, grubumuzdan 3-4 takım 3. Lig’e yerleştirilse, şampiyonluk mücadelesi verebilecek potansiyelde olurdu. Bu yüzden çok zorlu bir grupta mücadele ediyoruz dedi.
RAKİPLERİN PUAN KAYBI ŞART
Yusuf Tokuş, sözlerini şu şekilde tamamladı: ‘’Şampiyonluk yolunda rakiplerimizin puan kaybetmesi gerekiyor. Bizim kazanmamızın yanı sıra, Hendek ve Yeşil Yalova’nın da puan kaybetmesi şart. Eğer biz kazanır, rakiplerimiz de kazanmaya devam ederse, puan durumunda bir değişiklik olmayacak. Bu yüzden önümüzdeki kritik maçlara en iyi şekilde hazırlanıp, hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.