Tarih: 29.08.2023 13:52

Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk “YENİDEN ADAYIM”

Facebook Twitter Linked-in

Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk

“YENİDEN ADAYIM”

Değirmendere Topçular Mahallesi’nin sevilen muhtarı Rabia Şentürk 2024 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

5. Dönemi için tekrar aday

4 dönemdir başarılı bir şekilde Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarlığını yürüten Rabia Şentürk 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olup bir dönem daha görev yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

“Bir dönem daha adayım”

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Rabia Şentürk yaptığı açıklamada, “Sevgili dostlar, arkadaşlarım, komşularım uzak yakın mahallemin güzel insanları sevdiklerim soruyorsunuz “2024 yerel seçimlerine tekrar aday mısınız” diye. Evet tekrar adayım, yine desteklerinizi talibim. MUHTAR başınız dara düştüğünde mahallenizde kapısını çaldığınız ilk kişidir. MUHTAR mahallesinde çalışma saatleri kanunla belirlenmiş ancak 24 saat hizmet veren hangi saatte olursa olsun vatandaşa kapısı açık olan bir devlet kurumudur . MUHTAR mahalledeki şevkat elidir. MUHTAR 4 duvar arasında dinlediği onca hikayelerle sizinle birlikte dertlenen kimi zaman sizinle birlikte ağlayandır . Kısacası MUHTAR olmak küçük büyük tüm gönüllere girebilmektir. Bu nedenle 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde bir dönem daha görev alabilmek için tekrar adayım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —