Tarih: 06.02.2024 13:46

Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık, AZALARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık,

AZALARIYLA BİR ARAYA GELDİ

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Belediye Başkan adayları kadar muhtar adayları da seçim çalışmalarını hızlandırmış durumda. İlçemize bağlı Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık, Aza adaylarıyla bir araya gelerek toplantı yaptı. 

Fikir alışverişinde bulundular

Topçular Mahallesi’nin çalışkan Muhtar Adayı Yasin yayık ve aza heyeti mahalle için sık sık bir araya gelerek toplantı gerçekleştiriyorlar. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi mahallenin sorunlarını masaya yatıran muhtar adayı Yasin yayık ve Aza heyeti seçilmeleri halinde yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yayık, “Mahallemiz için güzel çalışmalara imza atacağız”

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık ve Aza’ları Gökhan Moldur, Arzu Bıçakçı, Gül Danabaş Özdilek, Aycan Anaç, Emin Turgut, Latif Avşar, Ali Türkali ve Mehmet Ali Or, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi sık sık bir araya gelerek toplantılarını gerçekleştirmeye devam ederken, Muhtar Adayı Yasin Yayık yaptığı açıklamada, “Topçular Mahallesi Muhtar Adayı olduğum günden beri Azalarımla sık sık bir araya gelerek mahallemiz için neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahalle sakinlerinden de çok güzel dönüşler alıyoruz. Biz inanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde güzel bir sonuç alacağız ve mahallemiz için güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —