Tarih: 14.02.2024 14:36

Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık ve Aza Heyeti ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık ve Aza Heyeti

ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

31 Mart Pazar Günü gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık ve Aza Heyeti çalışmalarını sürdürüyor. İddialı aday Yayık, “31 Mart gününe kadar saha çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor

Adaylığını açıkladığı günden beri çalışmalarını saha çalışmaları sürdüren Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık ve Aza Heyeti deyim yerindeyse çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.  Kültür etkinliklerine de katılım gösteren Muhtar adayı yayık ve Azaları Geçtiğimiz akşam Değirmendere Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Kültür Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği Sıra Gecesi’ne katılım gösterdiler. Gecede mahalle sakinleri ile yakından ilgilenen Muhtar Adayı Yasin Yayık ve azaları hem eğlendiler hem de mahallelilerle hasbihal etme fırsatı buldular.

Ev ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar

Seçimler yaklaştıkça saha çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Yasin Yayık yaptığı açıklamada, “Mahallemizin hak ettiği değeri kazandırabilmek için bir yol girdik. 31 Mart seçimlerinde Topçular Mahallesi Muhtar adayı oldum. Aza heyeti ekibimle güzel bir uyum içindeyiz ve saha çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra aza heyetimizle birlikte ev ziyaretlerine de başladık. Son olarak Muhtar Azam Emekli Albay Ali Türkali, mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Seçim gününe kadar bu tür faaliyetlerimiz ve ev ziyaretlerimize devam edeceğiz ve mahalle sakinlerimizle iç içe olacağız. 31 Mart’ta muhtar seçilmem halinde daha güzel bir Topçular Mahallesi için azalarım ve mahalle sakinlerimizle ele vererek çalışacağız” dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —