Tarih: 08.04.2021 11:20

Topçular Mahallesi sakinleri Mobil Aşı Aracı ile aşılarını oldu ‘ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN’

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde, Covid-19 aşı öncelikleri olmasına rağmen sağlık merkezlerine  çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşlara aşıları mobil aşı aracı ile mobil sağlık ekipleri tarafından uygulanmaya başladı. Mobil Aşı Aracı dün Değirmendere Topçular Mahallesi’ne gelerek, 60 yaş üzeri aşı olmayan vatandaşların aşıları yapıldı.

‘Kritik süreçten geçiyoruz’

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’te Mobil Aşı Aracı’nda aşı olanlar arasında yerini aldı. Muhtar Şentürk, Mobil Aşı Aracı ile yapılan hizmetin çok önemli olduğunu belirterek, Sağlık Ekiplerine teşekkür etti. Mahallesinde 60 yaş üzeri aşılarını olmayan vatandaşların aşılarını olduğunu belirten Muhtar Şentürk, ‘Biliyorsunuz ki hepimiz kritik bir süreçten yaşıyoruz. Pandemi vaka ve vefat sayılarının oldukça arttığı bugünlerde aşının önemi çok daha arttı. Bende bugün aşımı olarak, önlemimi aldım. Mobil Aşı Aracı ile vatandaşlara önemli hizmet sağlayan sağlık ekibimize teşekkür ediyorum’ dedi. Ayrıca Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral’da sağlık ekiplerine ve mahalle sakinlerine destek verdi. Başkan Saral, aşı sırası gelen vatandaşların mutlaka aşılarını olması gerektiğini söyledi.

Teşekkür ettiler

Mahalle Sakinleri de Mobil Aşı Aracı’nda görevini yerine getiren ve aşı olan vatandaşlara en iyi şekilde yardım eden Sağlık Ekiplerine teşekkür ederek, ‘Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —