Tarih: 22.11.2022 11:25

Toplanan yardımlar öğrencilere gönderiliyor/ZAİM”HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Facebook Twitter Linked-in

Toplanan yardımlar öğrencilere gönderiliyor

ZAİM”HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Geçtiğimiz haftalarda Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in, Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencileri için başlatmış olduğu yardım kampanyasına kayıtsız kalamayan hayırsever tarafından toplanan okul eşyaları ve kıyafetler sahiplerine gönderilmek üzere yola çıktı.

Tüm liste tamamlandı

Gerçekleştirmiş olduğu yardım kampanyaları ile adından sıkça söz ettiren Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim son olarak Mardin Kızıltepe İlköğretim Okulu öğrencileri için bir yardım kampanyası başlatmıştı. Okul eşyaları dışında mont ve bot ihtiyacı olduğunu belirten ve ayak numarası ile mont bedeni listesini paylaşan Muhtar Zaim’in ihtiyaç listesi kısa sürede toplandı.

Zaim, “Hepinizi güzel yüreklerinizden öpüyorum”

Değirmendere Sanat Evinde toplanan ve kolilere yerleştirilen eşyalar sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yardım çağrısına destek olan herkese çok teşekkür eden  Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, “Sevgili yardımseverler, Öğrencilerimizin tüm ihtiyaç listesi tamamlandı ve bugün kargoya veriyoruz. Hepinizi güzel yüreklerinizden öpüyorum. İyi ki varsınız. Söylenecek söz yok. Gönderdiğimiz eşyalar çocuklara ulaştığı zaman videoları hayırseverlere özelden atacağım. Sevgiyle kalın” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —