Tarih: 26.06.2018 14:55

TOPLUMA DAYALI BİR DERNEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bina çalışmaları devam ediyor

TOPLUMA DAYALI BİR DERNEĞİZ

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nejdet Öztürk, 10 yıl önce aldıkları arsanın üzerine Gölcük’e önemli katkılar sağlayacak yeni dernek binasının çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk, Gölcüklülerden dernek binası için destek istedi

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nejdet Öztürk, Gölcük’e önemli katkılar sağlayacak yeni dernek binasının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu ve Gölcüklülerden dernek binası için desteklerinin devam etmesini diledi. Başkan Öztürk, ‘’Bizler Gölcük’e önemli katkı sağlayacak dernek binamız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gölcük halkından da bu desteklerini devam ettirmelerini rica ediyoruz’’ dedi.

Başkan Öztürk, ‘’Toplumumuz yardımları yapmazsa inşaatımız ne yazık ki duracak’’

İlçemizde Donanma Caddesi, D-130 Karayolu kenarında 10 yıl önce aldıkları arsa üzerine dernek binası yapımı için kollarını sıvayan ve çalışmalarına devam eden Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nejdet Öztürk ve Gölcük halkından desteklerini hiçbir zaman esirgememelerini, ortaya çıkacak bu dernek binasının önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Başkan Nejdet Öztürk dernek binası çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Öztürk, “Arefe gününden bir gün önce Sayın Belediye Başkanım Mehmet Ellibeş de derneğimizin temel atma törenine katılım sağladı, kendisine çok teşekkür ediyorum. Temelin yüksekliği 70 – 75 cm. 305 m2’lik alana temel atıldı. Bodrum katına perde betonu atılacak. Çalışmalar son haliyle hızlı bir şekilde devam ediyor. Derneğin binası toplumun yardımlarıyla devam edecek. Topluma dayalı bir derneğiz. Toplumumuz yardımları yapmazsa inşaatımız ne yazık ki duracak. Şu an da ise kimin gücü ne kadar yetiyorsa onların desteklerine talibiz” dedi.

Dernek adresimiz: Donanma Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi No:32/B (Yeni Gölcük – İzmit Garajları arkası / Sultan Camii karşısı) Gölcük / KOCAELİ

Dernek numaralarımız: +90 262 412 46 46 – +90 543 360 96 42

Hesap numaralarımız: Vakıfbank Gölcük Şubesi: 7281267311

İş Bankası İzmit Şubesi: 2400 2166116

Halk Bankası Gölcük Şubesi: 16 0000 50




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —