Tarih: 26.01.2023 11:31

Toprak Dede vefatının 3. yılında Dualarla anıldı GÖLCÜK TEMA VAKFI DA PROGRAMDA YERİNİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Hayrettin Karaca Arboretum’da anıldı . TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, vefatının üçüncü yılı dönümünde Karaca Arboretum’un da anıldı.

TEMA’nın kurucusu yaşamını doğal varlıkların korunmasına adayan Hayrettin Karaca tüm doğa severler tarafından ülkenin dört bir yanında ve İstanbul’da mezarı başında anılırken 1980 yılında kurduğu Karaca Arboretum’un da anısına anma töreni düzenlendi.

Programda ‘Seni Unutmayacağız’ mesajı verildi

Çelenk yerleşimi, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende Hayrettin Karaca’nın Torunu Yeşne İren, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir anma konuşmaları gerçekleştirdi. Programda duygusal anlar yaşanırken, Toprak Dede için, ‘Seni asla unutmayacağız’ mesajı verildi.

Gölcük TEMA da yerini aldı

Törene Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal katılım sağladı. TEMA Vakfı’ndan ise, Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Genel Müdür Başak Yalvaç Özçağdaş ile Genel Merkez ekibinin yanı sıra TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve temsilcilik ekibi, Bursa İl Temsilcisi Şaban Uyar, Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, İzmit İlçe Sorumlusu Nuran Taşdemir, Gölcük İlçe Sorumlusu Melahat Aşıkoğlu, Değirmendere Merkez Mahalle Sorumlusu Şevkiye Uğur ile Karaca’yı seven ve ona değer veren birçok doğasever katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —