• BIST 100

    16663,31%2,50
  • DOLAR

    43,44% 0,12
  • EURO

    51,75% -0,45
  • GRAM ALTIN

    7256,49% -3,61
  • Ç. ALTIN

    12847,90% 0,00

“Trafik için sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan gündeme dair haftalık basın açıklamasında bulundu. Başkan Çalışkan, “Trafik için sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek” dedi.

SİYASET 23.04.2025 16:53:00 0
“Trafik için sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek”

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada, “Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarih olan 23 Nisan’ı Atatürk çocuklara armağan ederek bugünün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmasını istemiştir.  Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden tek lider olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara güveninin göstermiştir. Gölcüklü hemşerilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

“Kocaelispor’a Süper Lig’de başarılar dilerim”

Sözlerine devam eden Başkan Çalışkan, “16 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselen Şampiyon Kocaelispor’u başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Süper Lig’in değişmez takımı olmasını ve en kısa sürede eski başarılı günlerine dönmesini umut ediyoruz” dedi.

“Yetkililer tarafından bir an önce güvenlik tedbirleri arttırılmalıdır”

Başkan Çalışkan, “Gölcük’ümüzün yerleşim alanı olarak gelişmekte olan Ulaşlı’da son zamanlarda yaşanan hırsızlık sorunlarından ötürü vatandaşımız tedirgin bir vaziyette. Hırsızlar okulun tabelasını söküp götürecek kadar gözü karartmış durumda imiş. Yetkililer tarafından bir an önce güvenlik tedbirleri arttırılmalıdır. İYİ Parti olarak, Halıdere halkının taş ocağına karşı göstermiş oldukları haklı tepkiyi TBMM’de dile getirmek üzere Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü TÜRKKAN tarafından TBMM Başkanlığına soru önergesi verilmiştir. Daha önce de dediğimiz gibi halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Gölcük’e yakışır eserler kazandırılmalı”

Açıklamalarına devam eden Başkan Çalışkan, “Gölcük halkı, Belediye başkanımızdan Gölcük için bir şeyler yapmasını istiyor derken şaka yapmadık. Daha dün yıllarca AKP’ye oy vermiş ailece Ak partide aktif görevler almış bir vatandaşımız belediye başkanımızın hiçbir şey yapmamasından, komşu ilçelerin pozitif gelişiminden dem vurarak sizden şikâyetçi oldu. Artık kendi seçmeniniz bile sizden şikayetçi. Başkanımızdan beklentimiz partili ziyaretlerinden veya sosyal etkinliklerden fırsat bulduğunda Gölcük’e yakışır, Gölcük’te olmasından mutluluk duyacağımız eserleri kazandırmasıdır” dedi.

“Sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek”

Başkan Çalışkan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, Gölcük ve Başiskele bölgesinde yaşanan trafiği rahatlatmak amacı ile hazırladığı Güney Alternatif Yol Projesi meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Lakin bu projeyi hazırlayanlar bu yollarda da özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğun trafik olduğunu biliyor mu? Projede Gölcük için alternatif olarak belirtilen güzergahta oturduğum için yaşanan trafik sorununu ve kazaları yakından biliyorum. Sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek ama belki birkaç müteahhitte faydası dokunur. Merak ediyorum Kocaeli’de içme suyu alt yapısı bu kadar kötü durumda olan başka bir ilçe var mı? Düşünün hemen hemen her gün şehrin bir kısmında arıza nedeniyle sular kesiliyor, açılan çukurlar nedeniyle yollar kapanıyor. Sonra yollara yarım yamalak yamalar yapılıyor.  Zannetmiyorum ki Gölcük kadar kötüsü olsun. İYİ Parti Gölcük teşkilatı olarak vatandaşlarımızı her konuda bilgilendirme gayreti içerisindeyiz. En önemli amacımız daha İYİ bir GÖLCÜK. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin son kalesi İYİ Parti’ye katılmaya davet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Haber: Serap DURUKAN 

 

 

TÜPRAŞ'TA PATLAMA

BAŞKAN SARAL “KOLİ VERMEYİN ALIŞVERİŞ KARTI DAĞITIN”

ÖNCELİK

AKBAŞ ‘’ÜYELERİMİZLE GEZİLERİMİZ DEVAM EDİYOR’’

BORÇ SARMALINDA SIKIŞAN TOPLUM

KOCAMAN “GÜÇLÜ ODA GÜÇLÜ GÖLCÜK’TÜR ”

ULAŞIM PARK...

ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA SANİYELERLE YARIŞILDI

KIBRIS GAZİSİ RAMAZAN KARASAÇ ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BÜYÜKAKIN: “DİPTEN DİRİLİŞ TÜM MARMARA’YA YAYILIYOR”

HAFRİYATLA ÇEVREYİ KİRLETEN FİRMAYA 3 MİLYON TL CEZA

“ÜRETİM SİZDEN, DESTEK BİZDEN”

“FEN İŞLERİ ŞANTİYESİ ŞEHİR DIŞINA TAŞINSIN!”

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “SÜPER LİG’E DEMİR ATACAĞIZ”

DÜNYA VE AHİRET MUTLULUĞUNU YAŞAMAK

SELÇUK ÇELEBİ VEFAT ETTİ

BAŞKAN SEZER MUHTARLARI YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DURSUN BALABAN GÖZYAŞLARI VE DUALAR İLE UĞURLANDI

BÜYÜKAKIN, ZİNCİRLİKUYU ESNAFINI ZİYARET ETTİ

SAYGINLAR KULÜBÜ’NDE GÜLÜMSEYEN YÜZLER

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİS GİBİ HİZMET; YIKA, KURUT, ÜTÜLE

İYİ PARTİ KOCAELİ’DEN BAYRAĞA SAHİP ÇIKMA MESAJI: “BİR KERE GÖNDERE ÇEKİLEN BAYRAK, BİR DAHA İNDİRİLMEZ”

NAİM ABİŞ HAYATINI KAYBETTİ

SİGARAYA YENİ YASAL DÜZENLEME YOLDA,PARKLARDA İÇİLMEYECEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ''ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ TOPLAYACAĞIMIZ ZAMANA GİRDİK''

MARKETLER "TEZGAH" MI KURUYOR ?

EKONOMİST OLDUĞUMUZ DÜNYADA KAYBOLMAMAK

AKBABALAR 

BÜYÜKAKIN: “YAPTIĞIMIZ HER İŞTE SAMİMİYET VAR”

BASIN İLAN İLE KREDİ GARANTİ FONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

“ÜRETİM SİZDEN, DESTEK BİZDEN”

BASIN İLAN İLE KREDİ GARANTİ FONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

KOTO’NUN KOMİTELERİ 2025 YILINI VERİMLİ GEÇİRDİ

GÖLCÜK-DEĞİRMENDERE VE KARAMÜRSEL HATTINDA ULAŞIM TEK ELDE TOPLANIYOR

14 YENİ HAT, ŞEHİR HASTANESİ’NE DİREKSİYON KIRDI

TARIMA DESTEK, ÜRETİCİYE NEFES

BAŞKAN DOĞUSEL: 2025 YILI İÇERİSİNDE KOCAELİ’DEKİ LİMANLARDAN 45 MİLYAR 111 MİLYON DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ

PAZARCILAR ODASI’NDAN NET ÇIKIŞ: ALGIYA DEĞİL GERÇEĞE BAKIN!

164 ŞOFÖRE 484 BİN TL CEZAYI ONAYLADI

ZEYTİNOĞLU OCAK AYI KAPASİTE KULLANIM ORANLARINI DEĞERLENDİRDİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9