• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,10% 0,18
  • EURO

    50,21% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6245,02% 0,82
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

“Trafik için sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan gündeme dair haftalık basın açıklamasında bulundu. Başkan Çalışkan, “Trafik için sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek” dedi.

SİYASET 23.04.2025 16:53:00 0
“Trafik için sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek”

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada, “Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarih olan 23 Nisan’ı Atatürk çocuklara armağan ederek bugünün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmasını istemiştir.  Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden tek lider olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara güveninin göstermiştir. Gölcüklü hemşerilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

“Kocaelispor’a Süper Lig’de başarılar dilerim”

Sözlerine devam eden Başkan Çalışkan, “16 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselen Şampiyon Kocaelispor’u başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Süper Lig’in değişmez takımı olmasını ve en kısa sürede eski başarılı günlerine dönmesini umut ediyoruz” dedi.

“Yetkililer tarafından bir an önce güvenlik tedbirleri arttırılmalıdır”

Başkan Çalışkan, “Gölcük’ümüzün yerleşim alanı olarak gelişmekte olan Ulaşlı’da son zamanlarda yaşanan hırsızlık sorunlarından ötürü vatandaşımız tedirgin bir vaziyette. Hırsızlar okulun tabelasını söküp götürecek kadar gözü karartmış durumda imiş. Yetkililer tarafından bir an önce güvenlik tedbirleri arttırılmalıdır. İYİ Parti olarak, Halıdere halkının taş ocağına karşı göstermiş oldukları haklı tepkiyi TBMM’de dile getirmek üzere Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü TÜRKKAN tarafından TBMM Başkanlığına soru önergesi verilmiştir. Daha önce de dediğimiz gibi halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Gölcük’e yakışır eserler kazandırılmalı”

Açıklamalarına devam eden Başkan Çalışkan, “Gölcük halkı, Belediye başkanımızdan Gölcük için bir şeyler yapmasını istiyor derken şaka yapmadık. Daha dün yıllarca AKP’ye oy vermiş ailece Ak partide aktif görevler almış bir vatandaşımız belediye başkanımızın hiçbir şey yapmamasından, komşu ilçelerin pozitif gelişiminden dem vurarak sizden şikâyetçi oldu. Artık kendi seçmeniniz bile sizden şikayetçi. Başkanımızdan beklentimiz partili ziyaretlerinden veya sosyal etkinliklerden fırsat bulduğunda Gölcük’e yakışır, Gölcük’te olmasından mutluluk duyacağımız eserleri kazandırmasıdır” dedi.

“Sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek”

Başkan Çalışkan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, Gölcük ve Başiskele bölgesinde yaşanan trafiği rahatlatmak amacı ile hazırladığı Güney Alternatif Yol Projesi meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Lakin bu projeyi hazırlayanlar bu yollarda da özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğun trafik olduğunu biliyor mu? Projede Gölcük için alternatif olarak belirtilen güzergahta oturduğum için yaşanan trafik sorununu ve kazaları yakından biliyorum. Sunulan çözüm amaca hizmet etmeyecek ama belki birkaç müteahhitte faydası dokunur. Merak ediyorum Kocaeli’de içme suyu alt yapısı bu kadar kötü durumda olan başka bir ilçe var mı? Düşünün hemen hemen her gün şehrin bir kısmında arıza nedeniyle sular kesiliyor, açılan çukurlar nedeniyle yollar kapanıyor. Sonra yollara yarım yamalak yamalar yapılıyor.  Zannetmiyorum ki Gölcük kadar kötüsü olsun. İYİ Parti Gölcük teşkilatı olarak vatandaşlarımızı her konuda bilgilendirme gayreti içerisindeyiz. En önemli amacımız daha İYİ bir GÖLCÜK. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin son kalesi İYİ Parti’ye katılmaya davet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Haber: Serap DURUKAN 

 

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAYLI SİSTEMDE KAPASİTEYİ SÜREKLİ ARTIRIYORUZ

BAŞKANLARDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

GÖLCÜK'TE DEPREM ALARMI: 3 EĞİTİM BİNASI İÇİN YIKIM KARARI!

KADİR ÖZDEMİR: “LİG DAHA BİTMEDİ”

GÖLCÜKSPOR DEVREYİ LİDER KAPATTI

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

TAHİR BÜYÜKAKIN: YENİ HASTANE 400 MİLYONA MAL OLACAK, HİZMETLER AKSAMAYACAK

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI BAŞİSKELE'DE YETİŞİYOR

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KAPATILMAYACAK

BÜYÜKAKIN: KOCAELİ ARTIK KARTPOSTALLIK BİR ŞEHİR

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

MÜGE ANLI'DA ARADIĞI AYŞENUR GÖLCÜK'TE ÇIKTI!

ŞENER:HAKKIMIZI ALANA KADAR DURMAK YOK!

"MESS BİZİMLE OYUN OYNAMA!"

ANITPARK’TA "EMEKLİ" SEFERBERLİĞİ

SIFIR ATIK SEFERBERLİĞİ

KOCAELİ GENELİNDE 647 BİN 700 METRE DERE TEMİZLİĞİ YAPILD

KARTEPE’DE SPORUN KALBİ BU TÖRENDE ATTI

KARTEPE SANAT EVİ SANATLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

HIZLI İŞLER ÇÖZÜM MERKEZİ 2025'TE DE HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETTİ

SADAKA DEĞİL, İNSANCA YAŞAM HAKKIMIZI İSTİYORUZ!

GÖLCÜK’TE BİR İLK: EVLİLİK FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SARI: HİÇBİR TEHDİT BİZE GERİ ADIM ATTIRAMAZ

KARTEPEDE Kİ OTEL VE DEVLETİN GÜCÜ..

ÖTV KALKARSA NE Mİ OLUR ?

HİCAZ DUA VE SOLO İLAHİLER GÖNÜLLERE HUZUR VERDİ

SU BASKINLARINA KARŞI ÖNLEYİCİ ÇALIŞMALAR

EVSİZ AİLEYE BÜYÜKŞEHİR’DEN SICAK YUVA

BÜYÜKŞEHİR’DE BU BULUŞMALAR GELECEĞE YÖN VERİYOR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

ŞENER:HAKKIMIZI ALANA KADAR DURMAK YOK!

"MESS BİZİMLE OYUN OYNAMA!"

FORD İŞÇİLERİNDEN “DONUP KALMA” EYLEMİ

‘KREDİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 20’YE DÜŞTÜ’

EMEKLİNİN GEÇİNMESİ ZORLAŞTI

ÇANAKÇI “TARIM GÖLCÜK'TE YENİDEN GÜÇ KAZANDI”

ZEYTİNOĞLU DIŞ TİCARET VE ENFLASYON VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9